Samsung Galaxy S21 FE için yeni bilgiler geldi

galaxy s21 fe icin beklenen haber geldi

Samsung Galaxy S21 FE lansmanını birçok kişi dört gözle bekliyor. Cihazın Galaxy S20 FE’den sonra geleceğine ve hatta sınırlı bir sürüm alabileceğine dair raporlar var. Gelişi tarihi hakkında daha fazla ayrıntı beklerken, resmi bir basın görseli sızdırıldı ve mevcut olacak renk seçeneklerini gösteriyor.

Samsung Galaxy S20 FE kırmızı, turuncu, beyaz, lavanta, nane ve lacivert olmak üzere altı renkte duyuruldu. Samsung Galaxy S21 FE için, seçim yapabileceğimiz daha az renk seçeneği olacak gibi görünüyor.

Android Headlines tarafından web’de paylaşılan sızdırılmış bir görüntü , Galaxy S21 FE’nin yalnızca dört renkte satışa sunulacağını gösteriyor. Fantastik isimlerle gidecekler, renkler menekşe, beyaz, zeytin yeşili ve siyah/gri. Dördü de eşleşen çerçevelere sahip.

Samsung Galaxy S21 FE için yeni bilgiler geldi

Telefonun tasarımı ile ilgili olarak, ön kamera için ortalanmış bir delik var ve arka kamera üç arka kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka kısım yeniden tasarlandı ve Galaxy S21 5G’ninkine benziyor . Ekranın etrafında dönen görünür çerçeveler de var.

Galaxy S21 FE’nin SIM tepsisi üstte, güç düğmesi ve ses kontrol düğmeleri sağ tarafta. Görünür bir parmak izi tarayıcısı yok ve bunun nedeni telefonun AMOLED ekranının altında bir tane olması.

Galaxy S21 FE 5G geldiğinde, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç FHD+ ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca Snapdragon 888 / Exynos 2100 yonga setine, 8 GB’a kadar RAM’e ve 256 GB’a kadar depolama alanına sahip olması bekleniyor.

TikTok videoları 3 dakikaya kadar çıkabilecek