Samsung Galaxy S21 Ultra modelinde batarya sürprizi: Elektrik trafosu gücünde!

Samsung Galaxy S21 Ultra tamir

Samsung Galaxy S21 Ultra modeli batarya sürprizi ile karşımıza çıktı. Amiral gemileri içerisinde kendisini daha şimdiden belli eden bu model, elektrik trafosu gibi batarya ile geliyor. İşte Galaxy S21 serisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Samsung Galaxy S21 Ultra tüm fikirleri değiştirebilecek mi? Herşeyden önce Samsung’un S20 Serisi hakkında beklentileri karşılayamadığını söylemek gerekiyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından yapılan çalışmalar ilk defa S20 modelleriyle birlikte hayal kırıklığına dönüştü. Ancak söz konusu olan yeni model umutları daha fazla yükseltecek gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S21 serisi büyük dikkat çekecek

Herşeyden önce bu cihazın Exynos 1000 ve Snapdragon 875 yonga setleri ile birlikte kullanıcılara sunulacağını belirtmek gerekiyor. Cihazın 5 nm üretim süreci ile birlikte batarya konusunda büyük mesafe alacağı tahmin ediliyor. Bunda elbette işlemci hızı da büyük öneme sahip.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Güney Kore merkezli teknoloji devi Galaxy S21 Ultra modelinde 5.000 mAh gücünde batarya kullanacak ve bu bataryalar işlemcilerden destek alacak. Yeni işlemciler her yenilendiğinde, cihazların pil ömründe de büyük değişimler yaşanıyor. Firmanın rekabet etmesi gereken çok fazla kuruluş var. Apple ve Xiaomi bunlardan sadece iki tanesi. Her ne kadar orta segment ürünlerle tanınsa bile, yine de firmanın bundan pek keyif aldığı söylenemez.

Samsung Galaxy modellerinde genel olarak uygun fiyat aranıyor. İlerleyen süreçlerde fiyatlar biraz daha artacak olsa bile yine de durum değişebilir. Şimdilik herkes gözlerini yeni gelecek modellere dikti. Sizin yeni Samsung akıllı telefonlarından beklentiniz ne? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.