Oppo Reno6 5G ve Reno6 Pro global pazara açılıyor

Oppo Reno7 özellikleri sızdırıldı

Her ne kadar Reno5 modelleri ülkemizde yeni satışa sunulmuş olsa da Çinli üreticinin Oppo Reno6 5G ve Reno6 Pro modelleri global pazara açılıyor. İşte detaylar.

Uzun bir süredir Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet veren Oppo, peşi sıra yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Oppo’nun bu kadar kısa sürede, bu kadar fazla model çıkarmasındaki temel amaç ise daha çok müşteriye erişebilmek.

Çinli üretici genel anlamda geniş bir müşteri kitlesine hitap etmek istiyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olmanın yolu ise her fiyattan farklı model alternatiflerine sahip olmaktan geçiyor.

Bu durumun bilincinde olan Oppo, şu sıralar her fiyat yelpazesinde ürünleri satışa sunmaya özellikle önem gösteriyor.

Oppo Reno6 5G ve Reno6 Pro global pazara açılıyor

Hatırlanacağı üzere Oppo, Reno 5 ve Reno 5 Lite modellerini kısa süre önce ülkemizde satışa sunmuştu. Hatta bu modellerin reklamlarının da şu sıralar TV’lerde döndüğünü söyleyebiliriz.

Her ne kadar bu modeller ülkemizde yeni satışa sunulmuş olsa da Oppo şimdiden bir sonraki Reno modellerinin pazarlamasına hız vermiş durumda. Bir süredir Çin’de satışta olan Reno6 ve Reno6 Pro modelleri Çin dışında da satışa sunulmaya başladı.

Her zaman olduğu gibi yeni Oppo modellerinin de ilk durağı Hindistan oldu. Muhtemelen bu modeller önümüzdeki süreçte ülkemizde de satışa sunulacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy F22, Google Play Console’da göründü