LG Velvet serisi ile tanışın

LG Q51

En büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan LG Velvet serisi serisi ile birlikte büyük bir dikkat çekmek istiyor. Şirketin özellikle bu ismi tercih ettiği ifade ediliyor.

Bugüne kadar birçok akıllı telefon üreticisi ilginç seriler ile birlikte kullanıcıların dikkatini çekmeye çalıştı. Örneğin Samsung Galaxy S20 serisi en fazla sevilenler içerisinde yer almayı başardı. Bütün bunlara ek olarak LG şirketi Velvet modeli ile birlikte dikkatleri üzerine çekmek istiyor. Peki bu ne kadar mümkün?

LG Velvet yumuşaklık ve şık tasarım vadediyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olarak bilinen LG hem şık hem de yumuşak bir tasarım istiyor. Bu nedenle şirketin Velvet serisini ürettiği biliniyor. Dilerseniz bu akıllı telefon modelleri özelliklerine kısaca bir göz atalım.

OnePlus 8 Pro MEMC çipi ile akıcı görüntüleme deneyimi sunacak!

Öncelikle bu akıllı telefon modelinde ilk göze çarpan yer gözyaşı damlası şeklinde olan kameraları. Bu kameralar tasarım açısından kullanıcıların cazibesinin çekecek gibi görünüyor. Bu kameralar ile birlikte cihazın tasarımının tamamı 3D kavislere sahip. Böylece çok daha şık bir görüntü elde edilmeye çalışıldı.

akıllı telefon satış rakamları 1 scaled

Uzun bir süredir çalışmalarına devam eden LG şirketi bu akıllı telefon için ikinci bir karakteristik özellik oluşturdu. Son derece pürüzsüz ve yumuşak bir yüzey yaratan kuruluş, böylece insanların dokunduğu zaman keyif almasını sağlamak istiyor. Genel olarak değerlendirildiğinde, tasarım açısından son derece başarılı bir akıllı telefon diyebiliriz. Ayrıca işlemci ve diğer özelliklerinin de amiral gemisi telefonlara yakışır şekilde olacağı ifade ediliyor.