Samsung Galaxy S20 Ultra yeşil ekran hatası düzeltiliyor

Samsung Galaxy S20 Ultra yeşil ekran hatası yeni

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Samsung Galaxy S20 Ultra yeşil ekran hatası ile ilgili şirket önemli bir karar aldı. Bu akıllı telefon modelinde uzun bir süredir kullanıcılar çok ilginç bazı sorunlar yaşıyordu.

Dünyanın en gelişmiş akıllı telefonlarından bir tanesi olarak kabul edilen Samsung Galaxy S20 Ultra yeşil ekran hatası ile gündemde. Samsung şirketinin gözbebeği olarak görülen bu akıllı telefon modeli, son derece gelişmiş özelliklere sahipti. Ancak kullanıcılar bazen yeşil ekran hatası ile karşı karşıya kalıyordu. Her ne kadar ilk başlarda bu durum pek anlaşılmasa bile, sorunun Samsung tarafından yayınlanan bir güncelleme kaynaklı olduğu farkedildi.

Galaxy S20 Ultra sorunu güncelleme ile aşılacak

Samsung tarafından yapılan açıklamada yeşil ekran sorununun daha çok Exynos işlemci kullanan akıllı telefonlarda görüldüğü ifade edildi. Şirketin Exynos işlemcilerini kullanan diğer akıllı telefon şirketleri de bazı ilginç sorunlar yaşıyordu.

Samsung Galaxy S20 Ultra yeşil ekran hatası

Bildiğiniz üzere Samsung, işlemci üretmeye de başladı ve şu anda önemli bir tedarikçi konumuna yükseldi. Ancak bu tür sorunlar kuruluşun satışlarında önemli ölçüde düşüş yaşanmasına neden olabilir. Şimdiki Samsung modelinde oluşan yeşil ekran sorunu ise yeni bir güncelleme ile çözülecek. Kamera özelliklerini yükseltmek için yapılan güncelleme, akıllı telefonun ayarlarında soruna yol açmıştı.

LG Velvet özellikleri resmi video ile ortaya çıktı!

Ekran parlaklığını %30 altına düşürürseniz bu akıllı telefon modelinde yeşil ekran sorununu yaşamınız yüksek bir ihtimal. Ayrıca Exynos işlemcilerde bazı ısınma sorunları da ortaya çıkıyordu. Şirketin tüm bu problemlere çözüm bulmak için daha fazla çalışması gerekiyor. Sizce Samsung tarafından geliştirilen bu yeni akıllı telefon modelinde, daha başka ne tür sorunlar ortaya çıkabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktabilirsiniz.