Samsung Galaxy S20 Ultra hataları devam ediyor

Samsung Galaxy S20 Ultra donanım günlüğü 2

Akıllı telefonlar arasında şu anda büyük sükseye sahip olan Samsung Galaxy S20 Ultra cihazı hakkında şikayetler ve sorunlar bitmiyor. Bu gidişat devam ederse görünen o ki kullanıcıların gözünde ciddi anlamda düşecek.

Sürekli sorun ve güncelleme almaya başlayan cihaz yine bir problemle gündeme geldi. Daha önce bilindiği üzere işlemci kaynaklı sorun yaşanmıştı. Özellikle ısınma problemi yaşatmış, Samsung özellikle S5 serisinde yaşanan telefon çabuk ısınıyor eleştirilerini yaşatmıştı. Anca zamanla Snapdragon üzerindeki geliştirmeler ile bu sorun giderilmişti. Ancak özellikle firmanın Exynos işlemciye geçmesi bu sorunu yavaş yavaş tekrar gündeme getirmiş ve yeni cihazları Samsung Galaxy s20 Ultra ‘da görülmüştü.

Apple kulak üstü kulaklıklar sesi tamamen bastıracak

Samsung Galaxy S20 Ultra sorun yaşatmaya devam ediyor

Bu cihazda da çabuk ısınma problemleri yaşanmış ve cihazın ömrü konusunda ciddi soru işaretleri bırakmıştı. Her ne kadar bazı güncellemeler ile bu sorunun giderildiği konuşulsa da son olarak kullanıcılardan gelen farklı bir şikayet gözleri tekrar firma yetkililerine çevirdi. Gelen kullanıcı şikayetleri bir cihaz için özellikle amiral bir akıllı telefon için hayli ilginç. Bazı kullanıcıların paylaştığı ekran görüntülerine göre cihazın ekranı yeşile dönüyor. Piksel kaybı mı olarak nitelendirilen görüntünün kaynağı ise işlemci kaynaklı olması muhtemel.

Kapsamlı bir güncelleme bekleniyor

Kullanıcıların Samsung Galaxy s20 Ultra cihazları için paylaştıkları ekran görüntülerinde cihazın arka planı yeşile dönüyor, uygulama geçişlerinde bu durum maalesef düzelmiyor. Kullanıcılar şu an için tek çare olarak cihazı kapayıp açmada buluyor. Henüz Samsung yönetici kesiminden bir cevap gelmezken, detaylı bir güncellemenin geleceği düşünülüyor. Daha önce kamera kaynaklı da bir güncelleme gelirken, bu seferki güncellemenin daha kapsamlı olması bekleniyor.