Google Pixel 5 için Exynos kullanılabilir

Samsung Google için

Akıllı telefon üreticileri arasında önemli bir yere sahip olan Google Pixel 5 hakkında ilginç fikirlere sahip. Kuruluş bu akıllı telefon modelinde Snapdragon yerine Exynos tercih edebilir.

Bildiğiniz üzere Google Pixel 5 yakın bir zamanda kullanıcılar ile buluşacak. Google hem kullanıcı deneyimini artırmak hem de daha hızlı bir akıllı telefon elde etmek için önemli bir karar aldı. Burada daha çok gelen bilgilerin sızıntı şeklinde olduğunu söylemek gerekiyor. Samsung ile ilgili ortaya çıkan bazı bilgiler şirketin Google ile bir ortaklık düşündüğü fikrini güçlendiriyor.

Google yeni akıllı telefonu için işbirliği yapabilir

Samsung, Galaxy S20 serisi için önemli bir dipnot geçirmişti. Samsung tarafından ifade edildiğine göre, kullanıcının bulunduğu bölgeye göre işlemci türü değişebiliyor. Örneğin bazı yerlerde snapdragon kullanırken bazılarında ise exynos tercih ediliyor.

Samsung Galaxy S20 Ultra vs Google Pixel 4 XL

Şirket tarafından gerçekleştirilen röportajda, “Galaxy S20, dünyayı deneyimleme şeklinizi değiştirmek için yeniden şekillendirilmiş bir akıllı telefon. Bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak Galaxy S20, Exynos 990 ya da Snapdragon 865 ile birlikte gelecek. Exynos ve Snapdragon işlemcileri, oldukça titiz bir şekilde aynı testlerden geçiyor” denildi. Böylece bu model için önemli bir nokta kesinleşmiş oldu.

Galaxy S20 Ultra vs Google Pixel 4XL karşılaştırması!

Samsung ve Google ile ilgili işbirliğine asıl işaret eden nokta ise ikilinin yeni tasarımlarını birlikte yapmak istemeleri. Eğer bu tasarımlar iki şirket ile birlikte yapılırsa, gerçekten de çok büyük bir ortaklık olacaktır. Siz bu ortaklık ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.