Samsung Galaxy M62 batarya olayını abarttı!

Samsung Galaxy M62 batarya kapasitesi belli oldu!

Samsung batarya kapasitesi yüksek modeller tanıtmaya devam ediyor. İşte 7000 mAh bataryasıyla dikkat çeken Galaxy M62 ile ilgili detaylar.

Samsung orta segmentteki gücünü arttırma niyetinde. Malum şu aralar Huawei tamamen güçten düşmüş durumda. Doğal olarak Huawei’nin müşteri kitlesinin önemli bir bölümü diğer markalara geçiş yapacaktır. Ayrıca son dönemde Xiaomi tarafında da bazı eylemler söz konusu. Malum Xiaomi de kara listeye alındı. Dolayısıyla bu durum Xiaomi’nin satışlarını da etkileyebilir.

Peki bu durum en çok kimin işine yarayacaktır? Tabi ki Samsung’un. Güney Koreli üretici rakipleri zor durumdayken orta segmentteki gücünü arttırarak satışlarını zirveye taşıma niyetinde.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung orta segmentte A ve M serisi modellerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. A serisi cihazlar tasarım ve ince hatlarıyla ön plana çıkarken, M serisi cihazlar ise yüksek batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy M62 batarya kapasitesi belli oldu!

Samsung Galaxy M62 batarya olayını abarttı!

Samsung’un M serisinde kullanıma sunacağı son modellerden birisi de M62 diyebiliriz. Zira M62 geçtiğimiz gün FCC kurumundan sertifika aldı. Böylece cihazın batarya kapasitesi de netleşmiş oldu.

Samsung’un yeni M serisi modeli tam 7000 mAh’lık bataryayla gelecek. Hatırlanacağı üzere daha önce M52 modelinde de 7000 mAh’lık bir bataryaya yer verilmişti. M62 eğer uygun bir etiketle gelirse hayli geniş kitlelere ulaşacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Yeni Samsung modelinin batarya kapasitesi belli oldu


Yorumlar kapatıldı.