Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu

xiaomi cc9 pro

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz Temmuz ayında CC9 ve CC9e modellerini tanıtan Xiaomi şimdi de CC9 Pro modeliyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Xiaomi orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son dönemde global ölçekte pazar payını hatırı sayılır seviyede yükselten Çinli üretici 24 Ekim’de özel bir etkinlik düzenleyecek.

Xiaomi yeni orta segment modeli için gün sayıyor

Çinli üreticinin bu etkinlikte Xiaomi CC9 Pro modelini tanıtması bekleniyor. Tasarım anlamında Mi A3 ile aynı çizgide olması beklenen model, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 730 yonga setinden alıyor. Bu yonganı orta segmentteki en performanslı işlemci ve GPU ünitesine sahip olduğunu söylemek mümkün.

Öte yandan telefonun kamera kısmında da 108 MP’lik Samsung ISOCELL Bright HMX sensor kullanılacağına dair bazı söylentiler mevcut. Fakat henüz netleşen bir durum söz konusu değil.

Sonuç olarak CC9 Pro modeli bu ayın sonlarına doğru resmiyet kazanmış olacak. Telefonun ilk etapta yalnızca Çin’de satışa sunulması bekleniyor. Muhtemelen sonrada global pazarda da boy gösterecektir.

Samsung Galaxy M30s Türkiye’de de satışa sunuldu