Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!

maxresdefault 6

#İŞBİRLİĞİ

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek hem de uygun fiyatıyla yüzünüzü güldürecek yeni bir akıllı telefonla, Galaxy M30s ile karşımızda. Şık tasarıma, büyük bir ekrana, gelişmiş kameralara ve devasa bir pile sahip olan telefon, deyim yerindeyse tüm gün yol arkadaşınız olmak için geldi.

Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!

Samsung Galaxy M30s, 6000mAh pile sahip. 15w hızlı şarj özelliği de bulunan bu pil, gün içinde ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabiliyor ve gün boyunca M30s deneyimini yaşayabiliyorsunuz. İster internette gezinin, ister görüntülü görüşmeler gerçekleştirin, isterseniz de gelişmiş kameralarla ölümsüz fotoğraf ve videolara imza atın. M30s, devasa piliyle sizi yarı yolda bırakmıyor. Ve evet, 15w hızlı şarj desteği, özellikle kısıtlı zaman dilimlerinizde cihazınızı hızlıca şarj edebilmeniz ve zamanı verimli kullanabilmeniz için çok önemli.

Galaxy M30s’in en dikkat çekici özelliklerinden birini de kamera başlığı oluşturuyor. Zira ürünün arka tarafında özel 3’lü kamera sistemi konumlandırılmış. 48+8+5MP’den oluşan bu sistem, size pek çok farklı çekim seçeneği sunuyor. Örneğin, 48MP değerdeki ana kamerayla çekeceğiniz fotoğrafları devasa afişler olarak çıktı alabilirsiniz. 8MP’lik kamera ise 80 derecelik geniş açı ve 123 derecelik ultra geniş açılı çekim imkânlarına sahip. 5MP değerdeki derinlik kamerası ise, arka planı bulanıklaştırarak net ve göz alıcı portreler yakalamanızı sağlıyor.

Telefonda yer alan 8 çekirdekli işlemci (2.3 GHz+1.7 GHz) ve 4GB değerdeki RAM, Google Play Store’da yer alan oyun ve uygulamaları rahatlıkla çalıştırmanızı sağlıyor. Örneğin son dönemin popüler online oyunlarından PUBG’yi Galaxy M30s’e rahatlıkla indirebilir ve akıcı bir şekilde, keyifle oynayabilirsiniz. Android 9 işletim sistemi ve akıcı arayüzü sayesinde cihazı yönetmek ve işlemlerinizi gerçekleştirmek oldukça kolay.

Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!

Ürün, 64GB dahili depolamayla geliyor ve istenirse 512GB’a kadar artırılabilir harici depolama özelliğine başvurulabiliyor. Bu sayede oyunlardan uygulamalara, dizilerinizden filmlerinize kadar pek çok detayı cihazınıza depolayabilir, bunları istediğiniz zaman yönetebilir ve sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. M30s, depolama tarafında da cömert davranıyor.

Bahsettiğimiz tüm detaylardan iyi şekilde faydalanabilmek için ekranın da önemi büyük. Samsung Galaxy M30s, 6.4 inç değerde “Sonsuz U” olarak da belirtilen Super Amoled ekran ile geliyor. Öncelikle, 6.4 inçlik ekran boyutu gerçekten çok büyük. Bir şeyler okumak, izlemek ve oynamak için gerçekten ideal. Gerek iç, gerekse de dış mekan kullanımları için ideal. Hatta düşük ışıklı koşullarda, geç saatlerde de gözlerinizi yormayacak özellikte. FHD+ çözünürlük sunan ekran, başarılı bir netliğe ve parlaklık seviyesine sahip.

Bir de, ince çerçeve unsurunu da unutmamak gerekiyor. Sonuçta “Sonsuz U” ekrandan söz ediyoruz, değil mi? İnce çerçeveler sayesinde böylesine büyük bir ekranı avuçlarda konumlandırmak ve yönetmek gerçekten çok kolay. Gerek görüntü kalitesi gerekse de dokunuşlara verdiği hızlı tepkiler sayesinde yaptığınız işlemlerden keyif almanız büyük olasılık.

Toparlamak gerekirse Samsung Galaxy M30s, teknoloji severlerin günümüz ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış ve teknik detaylarla donatılmış bir akıllı telefon. Uygun fiyat faktörünü de unutmamak gerekiyor!

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei P Smart Pro video inceleme