Samsung Galaxy M30s özellikleri kesinleşti

galaxy m30s

Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtacağı Galaxy M30s modeli Android Enterprise listesinde ortaya çıktı. Böylece telefonun özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Hali hazırda akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Samsung, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi özellikle orta segmentte güzel işler yapıyor. 2019 itibariyle orta seviyedeki pek çok modelinde ana kamera sayısını 2+’ya çıkaran Samsung, kaybettiği müşteri kitlesini de hızlı bir şekilde geri kazanmaya başladı.

Orta segmentteki modellerine olan ilgiden memnun olan Güney Koreli üretici, bu taraftaki model sayısını arttırmayı da ihmal etmiyor.

Güney Koreli şirket önümüzdeki günler orta segmente hitap eden yeni bir 3 kameralı cihazı daha satışa sunacak. Evet Galaxy M30s modelinden bahsediyoruz.

Bir süredir teknoloji gündemindeki ana başlıklardan biri olan M30s, geçtiğimiz gün Android Enterprise listesinde ortaya çıktı. Böylelikle telefonun özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Listede yer alan bilgilere göre Galaxy M30s, 6.4 inçlik bir ekranla gelecek. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan model, 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğine sahip olacak. Kutudan ilk çıktığında Android 9 ile çalışacak olan modelde NFC desteği ise bulunmayacak.

Samsung’un orta segmentteki yeni modelini ne zaman tanıtacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.

OnePlus 7T özellikleri sızdırıldı