Samsung Galaxy F’den Yeni Görüntü Sızdırıldı

Samsung Galaxy Fden Yeni Görüntü Sızdırıldı

Samsung’un Galaxy S5’in ardından hazırlıklarına başladığı yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy F’ten yeni bir görüntü internete sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5‘i Nisan ayında piyasaya sürdü. Kullanıcılardan büyük ilgi gören Galaxy S5’in piyasaya sürülmesinin ardından yeni akıllı telefonlarına odaklanan Samsung’un bu yıl içerisinde piyasaya sürmesi beklenen bir diğer akıllı telefon da Samsung Galaxy F oldu.

Samsung_Galaxy_F

Galaxy S5‘den daha büyük ve donanımsal olarak daha gelişmiş olacağı belirtilen Samsung Galaxy F hakkında ilk detaylar bir süre önce gün yüzüne çıkmıştı. Daha önce ortaya çıkan haberlerde Galaxy S5 Prime’la aynı telefon olduğu iddia edilen Galaxy F’in ayrı bir ürün olduğu kesinleşirken, telefondan yeni bir görüntü de internete sızdırıldı. Daha önceceki sızıntılarda olduğu gibi evleaks hesabı tarafından paylaşılan bu yeni görüntüyle beraber telefonun donanımsal özellikleri hakkında herhangi bir detay açıklanmamış olsa da, daha önce sızan bilgilerden telefonun 5.3 inç dokunmatik ekranı olacağı biliniyordu ki bu da Samsung Galaxy F‘i Galaxy S5 Prime’dan ayıran özelliklerin başında geliyor.

Windows Phone İçin BBM’in Çıkış Tarihi Açıklandı