Samsung Galaxy M04 hakkında merak edilen detaylar netlik kazandı

Samsung Galaxy M04

Amazon tarafından paylaşılan bilgiler sayesinde Samsung Galaxy M04’ün hem çıkış tarihi hem de teknik özellikleri hakkında merak edilenler netlik kazandı.

Son haftalarda sık sık karşımıza çıkan Samsung telefonlarından biri de Samsung Galaxy M04’tü. Hatırlarsanız telefon daha önce hem sertifika alırken, hem de Geekbench performans testinde görülmüştü. Buralarda görülmeye başlamasıyla birlikte teknik özellikleri hakkında ilk detaylara ulaştığımız telefon, bu kez de Amazon’da karşımıza çıktı. Ancak önceki seferlerden farklı olarak bu kez telefon hakkında merak edilen tüm detaylar ortaya saçıldı. Çünkü Amazon Hindistan, yayınladığı tanıtım sayfasıyla henüz tanıtılmamış olan telefonun neredeyse tüm detaylarını paylaştı.

Samsung Galaxy M04

Yukarıda yer alan görsellerde de görebileceğiniz üzere Samsung Galaxy M04, çift arka kamerayla geliyor. Telefonun selfie kamerası içinse ekranın üstünde su damlası şeklinde bir delik yer alıyor. Resimlerden görüldüğü kadarıyla telefon, siyah ve yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Helio G35 yonga setinden güç alan Galaxy M04, 128 GB dahili depolama alanına sahip. Amazon’da yer alan bilgiler, sanal RAM ile birlikte telefonun 8 GB RAM’e sahip olacağını gösteriyor. Bu da telefonun fiziki RAM’inin 6 GB ya da bunun da altında olacağı anlamına geliyor.

Geekbench’yer alan bilgiler Android 12’ye işaret etse de telefonun Android 12 ile mi yoksa Android 13 ile mi satışa sunulacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak Amazon tarafından paylaşılan bilgiler telefonun iki yıl boyunca işletim sistemi güncellemeleri almaya devam edeceğini gösteriyor. Galaxy M04 gibi giriş seviyesi bir telefon için bu oldukça önemli bir detay.

Galaxy M04 yarın resmi olarak tanıtılacak ve Hindistan’da satışa sunulacak. Telefonun diğer bölgelere ne zaman geleceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Apple araba projesinde frene bastı