Samsung Galaxy Fold parçalarına ayrıldı!

Samsung Galaxy Fold

Güney Koreli devin katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Fold parçalarına ayrıldı. Bakalım Samsung Galaxy Fold’un içi nasıl görünüyor?

Samsung, geçtiğimiz günlerde katalanabilir telefonu olan Galaxy Fold’u inceleme yapılması için yurtdışında bazı editörlere göndermişti. Ancak editörlerin neredeyse tamamı Galaxy Fold’un ekranının kolayca kırıldığını dile getirmiş ve bu konu hakkında Samsung cephesinden açıklama gelmişti.

Samsung’un, katlanabilir telefonunun ekranının neden kırıldığını inceleyeceğini açıklamasının ardından, bugün de Galaxy Fold’un iç mekanizmasını gözler önüne seren görseller yayınlandı.

Samsung Galaxy Fold parçalarına ayrıldı!

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da yayınlanan görseller; katlanabilir telefonun donanımları hakkında bilgi sahini olmamızı sağlıyor. Yayınlanan görsellere bakarak; Samsung’un, katlanabilir telefonunda oldukça başarılı bir montajlama yaptığını söyleyebiliriz.

Asus ZenFone Live (L2) modelinin özellikleri ortaya çıktı!

Galaxy Fold’un içerisindeki donanım parçaları oldukça özenli bir şekilde yerleştirilmiş. Tüm telefonlarda olduğu gibi kamera modülünün hemen aldında bataryayı görüyoruz. 4.300 mAh kapasiteli bu batarya ekranın arka bölümüne de denk geliyor. Ancak batarya ısınmasından kaynaklı ekrana zarar gelmemesi için metal bir alaşım kullanılmış.

Samsung Galaxy Fold

1.980 dolar fiyat etiketine sahip olan Galaxy Fold, Nisan sonunda Amerika ve Avrupa’da satışa sunulacak. 2019 yılı içerisinde de Türkiye’de satışa sunulacak olan telefonun henüz Türkiye fiyatı bilinmiyor. Ancak tahminler 12.000 TL’den aşağı olmayacağı yönünde.

Telefon 7.3 inç büyüklüğünde AMOLED panelli sonsuz ekran ile geliyor. 7.3 inçlik ekranın çözünürlüğü QXGA+ ve 4.2:3 oranındayken kapak ekranı 4.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlükte ve 21:9 oranında.

7nm üretim süreci ile üretilen sekiz çekirdekli yonga seti ve 12 GB RAM ile gelen telefonda sofistike çift batarya sistemi yer alıyor. Telefonun kapak kamerası f/2.2 diyafram değerinde 10 Megapiksel, arka kamera 16 Megapiksel + 12 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve ön kamera ise 10 Megapiksel + 8 Megapiksel çözünürlüğünde.