Samsung Galaxy Fit 3 önceki modelden iki kat pahalı olacak

123 1

Birkaç gün önce Galaxy Fit 3’ün tasarımı sızmıştı. Galaxy Fit 2’ye göre daha büyük ekranla gelen akıllı bilekliğin fiyat bilgisi de ortaya çıktı.

Asia Economy’nin haberine göre Galaxy Fit 3, 2024’ün ilk yarısında satışa sunulacak. Fakat kaynak bilekliğin Galaxy S24’le birlikte tanıtılma ihtimalinin zor olduğunu belirtiyor. Samsung muhtemelen Galaxy Fit 3’ü basın duyurusuyla açıklayıp, kısa süre sonra da piyasaya sürecektir. Raporda bilekliğin Galaxy Z Flip 6, Fold 6 ve Watch 7’den önce çıkacağı da vurgulanıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Fit 3’ün yaklaşık 77 dolar fiyata sahip olacağı iddia ediliyor. Galaxy Fit 2 çıktığında 38 dolardı. Arada neredeyse iki kat fiyat farkı var.

Samsung, COVID-19 salgınından bu yana sağlıklı yaşamı ekosisteminin büyük bir parçası haline getirmeye odaklandı. Galaxy Fit 3 aslında Galaxy Watch serisinin bir uzantısı olacak. Bilekliğin nabız ölçme, uyku ve kan basıncını izleme özelliklerine sahip olacağı söyleniyor. Cihazda mikrofon ve hoparlör olmadığı için arama yapılmayacak ya da gelen çağrılar yanıtlanmayacak.

galaxy fit 3

Pazar araştırma ve analiz şirketi TrendForce’a göre akıllı saat pazarında Apple %32 payla birinci durumda. İkinci sırada ise %10’luk pazar payıyla Samsung geliyor. Huawei ise %8’lik paya sahip.

İddia edilene göre Galaxy Unpacked 2024 etkinliği San Francisco, California’da gerçekleşecek. Teknoloji devinin etkinlik yeri için kararını verdiğini ve ayrıntıları koordine ettiği belirtiliyor. Galaxy S24 serisi, Galaxy S23’e kıyasla yaklaşık bir hafta daha erken satışa sunulacak. Galaxy S23 ailesi bu sene 1 Şubat’ta tanıtılmış ve 17 Şubat’ta satışa sunulmuştu. Eğer bu doğruysa Galaxy S24’ler 9, 10 veya 11 Şubat gibi satışa çıkabilir.

Samsung: Katlanabilir ekranlı ucuz telefonlar üretmeyeceğiz