Samsung Galaxy J1 2016 versiyonu ile görüldü!

Samsung Galaxy J1 2016

Samsung Galaxy J1 2016 versiyonu ile sonunda karşımızda. Telefonun basın görselleri cihaz henüz duyurulmadan sızdı.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy J1 son haftalarda sıkça gündeme gelmişti. Model şimdi detaylı ve yüksek çözünürlüklü görselleri ile karşımızda. Samsung Galaxy J1’in nasıl görüneceğini merak ediyorsanız cevabı haberimizde.

Samsung Galaxy J1 2016 versiyonu!

Samsung, 2014 ve 2015 yılında duyurduğu giriş ve orta seviyedeki akıllı telefonlarını güncellemeye devam ediyor. Galaxy A serisinden sonra şimdi sıra Galaxy J serisine geldi. Ülkemizde de satışta olan Galaxy J1 modeli, yeni versiyonu (2016) ile basına sızdı. Sızıntıların kaynağı çoğu zaman olduğu gibi yine popüler Twitter hesabı “@evleaks” oldu.

Samsung Galaxy J1 2016 versiyonu, ilk nesil cihaza göre biraz daha spor görünüyor. Çerçevede yapılan ufak renk geçişi özellikle beyaz modelinde çok şık duruyor. Telefon bu sayede fiyatını pek belli etmeyecek gibi duruyor. Ancak teknik özellikleri konusunda çok bir şey beklememek gerek.

Geçtiğimiz haftalarda GFX Bench’te yayınlanan sayfaya göre Samsung Galaxy J1 2016 modelinde Samsung Exynos 3475 yongası kullanılacak. Bu yonga 1.3 GHz hızında ve dört çekirdeğe sahip. RAM tarafında 1 GB, depolama alanı tarafında ise 4 GB gibi rakamlar görüyoruz. Cihazın arkasında 5 MP, ön tarafında ise 2 MP çözünürlüğünde kameralar olacak. Android 5.1.1 Lollipop ile kutusundan çıkacağı iddia edilen telefonda 4.5 inç büyüklüğünde bir ekran olacak. Güzel haber ise şu, bu telefonun 500 TL’yi aşmayan bir fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy J1 2016

Spigen Galaxy S7 kılıfları görüldü!