Samsung Galaxy A7 yenileniyor!

samsung galaxy a7 yenileniyor

Samsung’un metal gövdeyi ilk denediği akıllı telefon ailesi olan Galaxy A, yenileniyor. Uygun fiyatlı Galaxy A5 ve A7 modellerinin geleceği, doğrulandı. Samsung Galaxy A7, Bluetooth sertifikası alırken görüntülendi. Detayları haberimizde.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, çok sayıda model serisine sahip. Her bütçe ve her ihtiyaca göre farklı telefonlar sunan Samsung, geçtiğimiz yıl orta segmentte Galaxy A serisi ile büyük bir başarı elde etti. Firma şimdi Galaxy A5 ve Galaxy A7 modellerini yenilemenin hazırlığında. Modellerin geleceği bir süredir zaten biliniyordu. Ancak şimdi işler resmiyete döküldü.

samsung-galaxy-a7-yenileniyor

Akıllı telefonlar piyasaya çıkmadan önce farklı kurumlardan farklı sertifikalar, onaylar almak zorunda. Çoğu akıllı telefon da zaten bu şekilde piyasaya çıkmadan önce basına sızıyor. Bu seferki sızıntı Galaxy A7 hakkında. Samsung Galaxy A7, Bluetooth sertifikası alırken görüntülendi. Fakat bir farklılık var.

Bluetooth sertifikası alma sürecinde telefonun birden fazla versiyonunun görüşmesi dikkat çekti. İlk etapta SM-A710F/DS model numarasıyla basına sızan model, şimdi dört farklı versiyonla daha görüldü. SM-A710L, SM-A710K, SM-A710X ve SM-A710S versiyonları da ortaya çıktı. Bu modellerin nasıl farklılıklar sunacağı bilinmiyor.

Temel olarak yeni Samsung Galaxy A7’nin teknik özellikleri tarafında 5.5 inç büyüklüğünde ekran, Snapdragon 615 yongası, 3 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 13 MP arka ve 5 MP ön kamera bekleniyor. Diğer versiyonlarda nasıl farklılıklar olacağı bilinmiyor. Modelin tasarımının ise Galaxy Note 5 ve Galaxy S6’ya benzeyeceğini söyleyebiliriz. Samsung, metal ve cam karışımı olan kasayı burada da kullanacak.

Karasu Belediyesi mobil iletişimi kesti