Beyaz Samsung Galaxy Alpha Ortaya Çıktı

Beyaz Samsung Galaxy Alpha Ortaya Çıktı

Önümüzdeki hafta Samsung tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Alpha’nın beyaz versiyonundan da ilk görüntüler ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un bu yıl içerisinde piyasaya süreceği telefonlar arasında yer alan Samsung Galaxy Alpha uzun süre teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmiş ve geçtiğimiz haftalarda internete sızan ilk görüntülerle birlikte ortaya çıkmıştı. Samsung’un metal gövdeli ilk akıllı telefonu olması beklenen Samsung Galaxy Alpha‘nın resmi olarak tanıtılmasına sadece günler kala, telefonun beyaz versiyonu da ortaya çıktı.

Beyaz_Samsung_Galaxy_Alpha (8)

Beyaz Samsung Galaxy Alpha internete sızdırılan yeni görüntülerle birlikte gün yüzüne çıktı ve merakla beklenen telefonun tasarımını bir kez daha gözler önüne serdi. Galaxy S5’i farklı renk seçenekleriyle piyasaya süren Samsung‘un Galaxy Alpha’da da benzer bir uygulamaya gitmesi bekleniyor. 13 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy Alpha’nın donanımsal özellikleri arasında 1280 x 720 piksel çözünürlükte 4.8 inç dokunmatik ekran, 1.9 GHz Snapdragon 801 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 12 megapiksel arka kamera yer alıyor.

Beyaz_Samsung_Galaxy_Alpha (4)

Windows Phone 8.1 Yayılmaya Devam Ediyor