Samsung Galaxy F54 özellikleri neredeyse belli oldu

Samsung Galaxy S23

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve bir süredir sızıntıların odağında bulunan Galaxy F54 modelinin özellikleri belli oldu.

Samsung Galaxy F54 özellikleri neredeyse belli oldu. Samsung Galaxy F54’ün piyasaya sürülmesi ilk olarak Nisan ayında bekleniyordu. Ancak söylentilere göre bu tarih Haziran ayına ertelendi. Şimdiki tahminlere göre, telefonun lansmanının bir kez daha ertelendiği ve cihazın fiyatının önceden sızdırılan miktarın biraz üzerinde olacağı yönünde.

Samsung Galaxy S23

Debayan Roy tarafından yapılan bir duyuma göre, Samsung’un Galaxy F54 modelinin Hindistan’daki piyasaya sürülme tarihini bir kez daha ertelemiş olabileceği belirtiliyor. Haziran ayının ilk veya ikinci haftasına ertelendiği öngörülüyor, ki bu da Mayıs ayının sonuna doğru düşünülen tarihten oldukça geç bir zaman. Ayrıca, Roy telefonun 27.000 rupi olarak fiyatlandırılmayacağını belirtti. Bunun yerine fiyatın yaklaşık olarak 29.000 ile 30.000 rupi arasında olabileceği tahmin ediliyor.

Galaxy S23 FE 2

Samsung Galaxy F54 özellikleri neredeyse belli oldu

Daha önceki duyumlara göre, yaklaşık olarak piyasaya çıkacak olan Galaxy F54 modeli, 6.7 inçlik 120Hz Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Cihazın içinde, Galaxy A54 modelinde de bulunan Exynos 1380 yonga seti bulunacak.

Samsung Galaxy S23 FE

Cihazın arka tarafında, OIS desteğine sahip 108MP birincil sensör ile başlayan üçlü bir kamera sistemi bulunacağı belirtiliyor. Diğer iki modül ise 8MP ultra geniş açılı birim ve 2MP makro kamera olacak.

Biyometrik özelliklere gelecek olursak, telefonun yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi sensörünün kullanılacağı bekleniyor. Ayrıca, 25W şarj desteği ile 6.000mAh bir batarya, telefonun enerji kaynağı olacak. Samsung Galaxy F54 özellikleri neredeyse belli oldu.

iPhone 16 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor