iPhone 16 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor

iPhone 13 hakkında yeni bir detay ortaya çıktı!

Apple’ın merakla beklenen yeni telefon serisi iPhone 15 olsa da, daha şimdiden bir sonraki modelleri bünyesinde barındıracak olan iPhone 16 serisinden bilgiler gelmeye devam ediyor.

iPhone 16 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Apple, bu yılın ilerleyen aylarında merakla beklenen iPhone 15 serisini piyasaya sürme planları yapıyor. Ancak, 2024 model iPhone’lar hakkında zaten duyumlar almaya başladık. En son duyumlara göre, iPhone 16 Pro modellerinde önemli güncellemeler bekliyoruz. Hadi, neler olacağına bir göz atalım.

iOS 16 iPhone'lar için yeni bir özellik getirecek

Şu anda, Cupertino merkezli teknoloji devi, Eylül ayında iPhone 15 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak, Bloomberg’den Mark Gurman’ın paylaştığı yeni bilgiler, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri hakkında daha fazla bilgi veriyor. Bu duyumlar, telefonların ekranlarıyla ilgili detayları içeriyor. Gurman, 2024 yılında piyasaya sürülecek olan üst seviye Pro modellerin 6.3 inç ve 6.9 inçlik ekranlara sahip olacağını belirtiyor.

Apple iPhone 13 Pro'da Makro Mod sorununu düzeltiyor

iPhone 16 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor

Yani, iPhone 16 Pro serisi, önceki modellere kıyasla daha büyük ekran boyutlarına sahip olacak. Duyumlar, gelecek yılki iki Pro iPhone’un “çapraz ölçüm olarak birkaç ondalık daha büyük” olacağını belirtiyor. Gurman, bu stratejik değişikliğin, büyük ekranlı premium modeller sunan Samsung gibi markalarla daha rekabetçi hale gelmek amacıyla yapıldığını da ekliyor. Dikkate değer bir şekilde, bu iddia, DSCC’nin Ross Young tarafından paylaşılan önceki duyumlarla tutarlı.

Apple, iPhone cihazları taramasıyla ilgili endişelere yanıt verdi

Daha büyük bir alana sahip olması nedeniyle, yaklaşan premium iPhone’ların muhtemelen daha büyük bataryaları da barındıracağını düşünebiliriz. Öte yandan, Digital Chat Station tarafından ortaya çıkan duyumlara göre iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max modellerinde 1/1.14 inç birincil kamera bulunacak, muhtemelen Sony IMX903. Eğer bu doğruysa, bu durum, iPhone 15 Pro serisini atlayıp iPhone 16 Pro modellerinde büyük bir kamera yükseltmesinin gerçekleşeceğini gösteriyor.

İlk Apple Glass sektörde büyük heyecan yarattı!