Samsung Galaxy F22, Google Play Console’da göründü

Samsung Galaxy F22, Google Play Console'da göründü

Akıllı telefon sektörü son zamanlarda oldukça hareketli. Markalar sürekli birbirlerine fark atacakları özellik ve fiyatlarla yeni cihazlar piyasaya sürüyor. Samsung da bu şirketlerden biri. Güney Koreli teknoloji devi şimdi Samsung Galaxy F22 cihazı üzerinde çalışıyor.

Söylentilere göre Samsung, Hindistan pazarı için yeni bir F serisi telefon sunmaya hazır. Söz konusu cihaz şirketin amiral gemisine dördüncü eklemesi olacak. Akıllı telefon, Temmuz ayının ikinci haftasında Hindistan’da piyasaya sürülecek. Cihaz Samsung Galaxy F22 olarak adlandırılacak. Samsung, 5G dışındaki pazarlara da Galaxy A22 adı altında geleceği söylenen bir Galaxy F22 akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın Google Play Console‘da görülmesi ile hakkında şimdiden bilgi sahibi olduk. Telefon bugün b Google Play listesinde karşımıza çıktı ve temel özelliklerini doğruladı. Cihaz Mediatek Helio G80 yonga seti ve 4GB RAM ile gelecek. Bu uygun fiyatlı akıllı telefon kutusundan Android 11 ile çıkacak ve görünüşe göre tek selfie kamerası için çentikli Infinity-U ekrana sahip olacak.

Samsung Galaxy F22, Google Play Console'da göründü

Liste aynı zamanda 1.336 x 720 piksel ekran çözünürlüğünü de ortaya koyuyor. Cihazda parmak izi tarayıcının yan tarafta olduğu gerçeği göz önüne alınırsa muhtemelen bir LCD ekranla gelecek. Cihaz hakkında önceki sızıntılar, 15W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil ve 48MP ana kamera ile 8MP ultra geniş açılı kamera dahil olmak üzere arkada dört kamera ortaya çıkarmıştı.

Galaxy Z Flip 3 özellikleri neredeyse kesinleşti: Fiyatı bile belli oldu