Honor X20 SE, özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Honor X20 SE, özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Honor’un beklenen akıllı telefonu Honor X20 SE nihayet resmileşti. Bununla kalmayıp cihazın bazı temel özellikleri de belli oldu. İşte detaylar.

Cihazdaki Mediatek Dimensity 700 yonga seti, bol miktarda depolama alanı sunacak. Görünüşe göre Honor X20 SE arkasında üç kamera ile gelecek. Cihaz ilk olarak Çin pazarında piyasaya sürülecek. Ancak Huawei’den ayrıldığından beri ayakta durmaya çalışan şirketin küresel anlamda da satışlara ihtiyacı olduğundan cihaz yüksek ihtimalle diğer bölgelere de yayılacaktır. Bu sebeple ülkemize de gelebilir. Honor X20 SE‘nin ön paneli 6.6” boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğe sahip. Ekranın merkezinde 16 MP selfie kamerası için tek bir delik mevcut. Ekran LCD olduğu için parmak izi tarayıcı sağ tarafta karşımıza çıkıyor ve aynı zamanda güç tuşu görevi de görüyor.

Honor X20 SE, özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Arkadaki üçlü kamera kurulumu, bir ana 64 MP kamera ve iki yardımcı 2 MP kamera içeriyor. Kameraların biri portre çekimleri için, diğeri yakın çekim/makro görüntüler için tasarlanmış. Mediatek çipine 6GB veya 8GB RAM eşlik ediyor ve depolama alanı 128GB. Kart kısmında microSD için yer yok, ancak cihaz iki nano-SIM alabilir. Pil kapasitesi sadece 4.000 mAh ancak Honor X20 SE 22.5W hızlı şarj desteğine sahip. Telefon, Android 11 tabanlı Magic UI 4.1 ile birlikte geliyor. Telefon şu anda yalnızca Çin’de mevcut olduğundan, Google Hizmetlerine sahip olmasını bekleyemeyiz. Honor X20 SE, seçilen RAM’e bağlı olarak 1.799 CNY (280 $) veya 1.999 CNY (310 $) tutarında. Cihazın siyah, yeşil, pembe altın ve gümüş olmak üzere dört renk seçeneği mevcut.

Xiaomi Mi Notebook Pro X, 3.5K OLED ekran ile piyasaya çıktı