Frostpunk 2’nin Beta Testi Başladı

frostpunk 2 1

Bu senenin merakla beklenen oyunlarından biri olan Frostpunk 2’nin bir hafta sürecek beta testi başladı ve oyunla ilgili yeni bir video yayınlandı.

11 bit studios tarafından geliştirilen Frostpunk 2’nin beta sürümü yayınlandı. Beta sürüm 15 Nisan’dan yani bugünden itibaren 22 Nisan’a kadar oynayabilecek. Bir haftalık yarı açık beta testi diyebiliriz. Beta sürümünü oyunun Deluxe versiyonunu ön sipariş edenler indirebiliyor. Frostpunk 2‘nin Deluxe versiyonu oyunun tam sürümüne üç gün önce erken erişim, oyun içi birçok özel öğe, Warm Flesh romanının dijital versiyonu, dijital artbook ve üç DLC’yi içeriyor.

frostpunk 2

Videoda ise Frostpunk 2’nin oynanışı gösteriliyor, ayrıca oyunun yardımcı yönetmenleri Jakub Stokalski ve Lukasx Juszczyk ilk oyuna göre olan farkları anlatıyor. Lukasx Juszczyk’in söylediklerine göre oyunda tek tek binalar inşa etmek yerine bir seferde tüm bölgeler inşa edilebiliyor.

Oyunda topluma daha fazla vurgu yapılıyor. Şehirdeki insanlar yasaları oylayabilecekleri konsey oluşturabilecek. Toplum zamanla radikalleşebilecek. Bununla birlikte yönetimi etkileyen aktif küçük gruplar da ortaya çıkacak. Yapımcılar menfaatlerin ters düşmesi halinde şehirde çeşitli çatışmaların olabileceğini belirtiyor.

Oyun 25 Temmuz’da PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında satışa sunulacak. Ayrıca Game Pass’te de yayınlanacak.

iPhone’un Pazar Payı Düştü Samsung Liderliği Geri Aldı