E-Devlet abonelik uygulaması için geri sayım başladı!

E-Devlet abonelik uygulaması

E-Devlet abonelik uygulaması için bugün müjdeli haber verildi. E-Devlet abonelik uygulaması çok yakında kısmi olarak uygulamaya sunulacak. Peki, E-Devlet’in abonelik uygulaması ile ne yapabileceksiniz?

Dijitalleşmemizde en büyük rol oynayan E-Devlet yeni hizmetlerini T.C. vatandaşları ile buluşturmaya devam ediyor. E-Devlet üzerinden şimdi de abonelik işlemelerini kolayca yapabileceksiniz. Elektrik ve doğalgaz abonelikleri için kısmi işlemler 18 Şubat 2019 yani bugünden itibaren başlıyor.

E-Devlet abonelik uygulaması başlıyor!

Abonelik işlemlerinin E-Devlet üzerinden yapılaması ile obez devletten kurtulmak ve bürokrasinin sıfıra inmesi amaçlanıyor. İlerleyen yıllarda tüm işlemlerin E-Devlet kapısı üzerinden yapılması ve resmi kurumlara olan iş yükünün sıfıra indirilmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin belirttiğine göre yeni hizmetler de yakında gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi konuyla ilgili; “Yakında diğer abonelikleri de uygulamaya dahil ederek, milletimize yakışır şekilde dijitalleşmeyi ülkemizin her hanesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak koordine ettiğimiz ve Ticaret Bakanlığımızın çıkarmış olduğu mesafeli satış mevzuatı ve diğer yönetmeliklerde yapılan düzenlemelerle vatandaşımız artık elektrik, doğalgaz, su ve Türk Telekom aboneliklerini e-devlet üzerinden yapabilecekler” açıklamasını yaptı.

E-Devlet abonelik uygulaması