Galaxy A50 için yeni güncelleme yolda!

galaxy a50 1

Samsung önümüzdeki günlerde güncelleyeceği modeller arasına A50’yi de dahil etti. İşte Galaxy A50 güvenlik güncellemesi hakkındaki detaylar.

Samsung’un Android güncellemeleri konusunda çok hızlı bir isim olduğunu söyleyemeyiz. Zira bu durum Android 9’da tamamen su yüzüne çıkmıştı. Pek çok Samsung modeli Android 9 güncellemesini 2019 ile birlikte almaya başladı.

Fakat söz konusu güvenlik güncellemeleri olduğunda, Güney Koreli şirketin gayet iyi bir destek sunduğunu söylemek mümkün. Samsung, özellikle çok satan modellerine ayrı bir önem veriyor. Örneğin, Galaxy A50.

Güney Koreli şirketin orta segmentte en çok talep gören modellerinden biri olan A50, şimdiye kadar pek çok güncelleme aldı. Görünen o ki bu güncellemeler önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Samsung bir sonraki güncellemeyi alacak olan cihaz listesine Galaxy Fold, Galaxy A50 ve Galaxy Xcover4s’i de dahil etti.

galaxy a50

Amiral gemisi statüsünde yer alan Galaxy Fold’un bu listeye dahil edilmesi pek de sürpriz değil. A50 ise muhtemelen çok fazla talep gördüğü için güncelleme listesine girdi. Bizleri asıl şaşırtan ise hayli sınırlı bir kullanıcı kitlesine hitap eden Xcover4s’in listede yer alması oldu.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Aylık güncelleme önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Instagram karanlık mod ile karşımızda