vivo V27e’nin çıkış tarihi belli oldu

vivo V27

1 Mart’ta resmen tanıtılacak olan vivo V27 ve V27 Pro’nun yanı sıra piyasaya sürülecek vivo V27e modelinin de çıkış tarihi belli oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, çok yakında akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi şirket kısa süre önce yaptığı paylaşımla, vivo V27 serisi telefonlarını 1 Mart’ta tanıtacağını resmen duyurmuştu. Ayrıca bu serinin iki ana üyesi olan vivo V27 ve V27 Pro’nun tasarımını gözler önüne seren görselleri de paylaşmıştı. vivo tarafından yapılan bu paylaşım, şirketin 1 Mart’ta bu iki modeli tanıtacağını düşündürmüştü. Ancak gelen son bilgiler, 1 Mart’ta tanıtılacak üçüncü bir modelin daha varlığını ortaya çıkarıyor.

vivo’nun Malezya sitesinde ortaya çıkan bilgiler, 1 Mart’ta düzenlenecek etkinlikte vivo V27 ve V27 Pro’nun yanı sıra vivo V27e’nin de resmi olarak tanıtılacağını gösteriyor. Öte yandan vivo’nun Malezya sitesinde, vivo V27e’ye ait ilk görseller de görüldü. Burada yer alan görseller, telefonun standart ve Pro modelinde olduğu gibi üçlü bir arka kameraya sahip olacağını gösteriyor.

vivo V27e

vivo serisinin önceki jenerasyonunda sadece vivo V25 Pro kıvrımlı bir ekrana sahipti. vivo V25 ve V25e ise düz ekranlarla gelmişti. Ancak vivo’nun yeni V serisinde hem standart modelin hem de Pro modelinin kıvrımlı ekrana sahip olacağı kısa süre önce belli olmuştu. Bugün ortaya çıkan V27e modelinin ekranının düz mü yoksa kıvrımlı mı olacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak gelen görsellerden anlaşıldığı kadarıyla düz olacak gibi duruyor.

Daha önce gelen bilgilere göre vivo V27e, Helio G99 yonga setinden güç alacak. V27 Pro, Dimensity 8200 yonga setinden güç alırken, standart model bir MediaTek yonga seti kullanacak. Fakat bu yonga setinin hangisi olacağı şimdilik bilinmiyor. Dimensity 1050 ile Dimensity 8000 arasında yer alan bir yonga seti olacağı tahmin ediliyor.

Civilization 7 için hazırlıklara başlandı