Samsung Galaxy A13 4G’nin fiyatı belli oldu

Galaxy A13

Samsung’un üzerinde çalıştığı birçok modelden sadece biri olan Galaxy A13 4G’nin bazı özellikleriyle birlikte fiyat bilgisi de sızdırıldı.

Samsung Galaxy A13 4G’nin fiyatı belli oldu. Dünyanın en önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Samsung, bilindiği üzere onlarca farklı model üzerinde aynı anda çalışabilen bir isim. Giriş seviyesi, orta seviye veya amiral gemisi düzeyinde telefonlar üzerinde aynı anda çalışabilen ve birçoğunu da çoğu kez aynı lansmanlarda tanıtan şirket, bu sayede akıllı telefon piyasasındaki hemen her kitleye hitap edebiliyor.

Güney Koreli teknoloji şirketinin, üzerinde çalıştığı cihazlardan biri de giriş seviyesi kategorisine dahil olan Galaxy A13 4G modeli. Bu isim size bir yerlerden tanıdık geliyorsa şaşırmayın. Çünkü Samsung, 2021 yılının Aralık ayında Galaxy A13 5G isimli bir cihaz tanıtmıştı. İşte şu an sızıntılara konu olan cihaz ise, onun farklı bir sürümü pozisyonunda.

Galaxy A13

Samsung Galaxy A13 4G’nin fiyatı belli oldu

Paylaşılan bilgilere göre Galaxy A13 4G, üç farklı versiyon ile satışa sunulacak. 3GB RAM + 32GB dahili depolama alanına sahip versiyonun 180 Euro’dan, 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonun ise 200 Euro’dan satılacağı belirtilirken, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip bir cihaz satın almak isteyenlerin ise 220 Euro ödemeleri gerekecek.

Gücünü Exynos 850’den alacak olan Galaxy A13 4G, siyah, beyaz ve açık mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Son olarak bu telefonda 15W hızlı şarj destekli 5.000mAh’lık bir bataryanın bulunacağını da hatırlatalım.

Merkez bankasına yönelik siber soygunu önledi