Karşınızda kanlı canlı görselleriyle Oppo Find X5 Lite

Oppo Find X3 Pro, Red Dot ürün tasarım ödülünü kazandı!

Oppo’nun uzun bir süredir gündemi meşgul eden yeni akıllı telefon serisi Find X5’in bir üyesi olan Oppo Find X5 Lite’ın yüksek kaliteli basın görselleri sızdırıldı.

Karşınızda kanlı canlı görselleriyle Oppo Find X5 Lite! Sızıntı denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan ünlü duyumcu Evan Blass, Oppo Find X5 Lite’ın yüksek kaliteli basın görsellerini paylaştı. Bugüne kadar yaptığı tutarlı paylaşımlarla sektörün en güvenilir duyumcularından biri olarak gösterilen Eval Blass’in (@evleaks) bu paylaşımları da oldukça ses getirdi.

24 Şubat tarihinde Find X5 ve Find X5 Pro ile birlikte tanıtılacak olan Oppo Find X5 Lite’ın tasarımına baktığımız zaman, gözümüzde adeta Oppo Reno 7 canlanıyor. Telefonun ön yüzeyinin sol kısmında yer alan selfie kamerası da bu görüşümüzü destekliyor.

Karşınızda kanlı canlı görselleriyle Oppo Find X5 Lite

Gücünü MediaTek Dimensity 900 yonga setinden alan cihaz ayrıca 8GB’a kadar RAM, 256GB’a kadar da dahili depolama alanı seçeneklerini sunacak. Ekran özelliklerine baktığımız zaman Full HD+ bir panele sahip olduğu görülen cihazın, 6,43 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacağını da hatırlatalım.

oppo find

Ayrıca parmak izi okuyucusunu da bu ekranın altına entegre eden Oppo, ekranı koruma görevini ise Gorilla Glass 5’e vermiş.

Ön yüzeyde yer alan selfie kamerasının 32 MP’lik kameraya ilave olarak arka yüzeyde ise 64MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir kurguya sahip olan Oppo Find X5 Lite, 65W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh’lık bataryasıyla da dikkat çekiyor.

Robot Elektrikli Süpürgede yeni dönem! Fütüristik konsept duyuruldu