General Mobile GMWatch akıllı saat inceleme

maxresdefault 6

#İŞBİRLİĞİ

General Mobile GMWatch, güzel bir tasarıma sahip, uygun fiyat karşılığı satın alabileceğiniz saatlerden bir tanesi. Ürünün General Mobile’ın resmi sitesi üzerinde 799 TL satış fiyatı etiketiyle satıldığını belirtelim ve şimdi gelelim diğer detaylara…

General Mobile GM Watch, siyah renkte bir akıllı saat. Metal malzeme kullanılarak hazırlanan daire çerçevesi ve bir de fiziksel tuşu bulunuyor.

Silikon kordonlara sahip olan cihaz, bilekte rahat bir tutuş hissi sunuyor. Kutudan siyah renk çıkıyor olabilir, ama isterseniz farklı renklerde kordonlar da satın alabilirsiniz. Ürünün kordonları kolaylıkla değiştirilebiliyor. Firma, size kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere üç farklı renkte kordon seçeneği de sunuyor. Bunlar arasında özellikle kırmızı rengi beğendik, zira fazlasıyla dikkat çekici.

Saatimiz 12.9mm kalınlıkta ve 62 gram ağırlıkta. Suya ve toza karşı dayanıklı yapıda tasarlanan saat, IP68 sertifikasına da sahip. Böylece 1.5 metre su seviyesine kadar dayanıklılık sunabiliyor.

General Mobile GMWatch akıllı saat inceleme

General Mobile GM Watch, Bluetooth 5.1 kablosuz bağlantı teknolojisi aracılığıyla akıllı mobil cihazınızla bağlantı kurabiliyor

Rahat kullanım için telefonunuza GM Watch uygulamasını kurmanızı öneriyoruz. Burada kendiniz için bir profil oluşturabilir, egzersiz ve uyku takibi gibi özelliklerin detaylarına bakabilir ve bildirimlerden arama izinlerine kadar pek çok seçeneği ihtiyaçlarınız doğrultusunda açıp kapatabilirsiniz.

Ürünü Xiaomi MiNote 10 Lite akıllı telefon ile deneyimlediğimizi, genel olarak iyi sonuçlar elde ettiğimiz, ama bir sorunla da karşılaştığımızı belirtelim. Detaylardan birazdan söz edeceğiz.

General Mobile GMWatch akıllı saat inceleme

Ürünümüzün 1.3 inç değerde TFT LCD ekranı bulunuyor ve bu dokunmatik bir ekran

240×240 çözünürlük sunan ekran, dokunuşlara da genel olarak iyi cevaplar verebiliyor. Özellikle iç mekân kullanımlarında iyi bir görüntüleme kalitesi var. Tabii akıcı geçişler, yüksek çözünürlük ve net görsel gibi detayları bu saatte beklemeniz pek doğru olmayacaktır.

GM Watch, bir akıllı saatten beklenildiği üzere çeşitli egzersiz modlarına, nabız takibine, kandaki oksijen ölçümü özelliğine, uyku takibine ve daha fazlasına sahip. Pek çok özelliği temel niteliklerle sunabildiğini ve ötesinde beklentilerinizin olmaması gerektiğini belirtelim.

General Mobile GMWatch akıllı saat inceleme

Mesela…

Üründeki spor modlarını sıralamak gerekirse: Koşma, Yürüme, Bisiklet, Koşu Bandı, Kondisyon Bisikleti, Tırmanma, Yürüyüş, Serbest Spor, Futbol, Basketbol, Tenis ve Badminton var.

Diyelim ki uyku izleme özelliğini kullandınız. Ne kadar uyuduğunuz ve bunun ne kadarının derin, ne kadarının hafif olduğu konusunda bilgilendiriliyorsunuz. Ancak üst seviye saatlerdeki gibi çok detaylı bilgiler ve öneriler gibi detaylar burada bulunmuyor.

Mesaj bildirimleri, gelen aramaların bildirilmesi, alarm, el feneri, telefondaki müzik arşivinin kontrol edilmesi, anlık hava durumu, fotoğraf çekmek için saatin kısayol tuşu olarak kullanılması, telefonumu bul fonksiyonu gibi özellikler saatimizde mevcut

General Mobile GMWatch akıllı saat inceleme

GM Watch akıllı saat, 300mAh pile sahip ve beraberinde gelen USB şarj pedi aracılığıyla şarj edilebiliyor

Ürün, normal kullanımda yaklaşık 10 günlük deneyimi mümkün kılıyor. Bu süreçte arama bildirimlerinden nabız izlemeye, kalori takibine kadar pek çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Tabii her gün saatlerce spor yapıyor ve bu süreçte veri takibini de ihmal etmiyorsanız, tek şarj ile kullanım süreniz biraz düşecektir.

Tekrar etmek gerekirse General Mobile GM Watch, firmanın resmi sitesi üzerinden 799 TL fiyat etiketiyle erişilebilir durumda. Artık standart halini almış pek çok özelliğe olan bu cihazı, uygun fiyata akıllı saat arayan kullanıcılar göz önünde bulundurabilir.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Redmi 10 2022 inceleme