Samsung Galaxy A04s Geekbench testinde görüldü

Samsung Galaxy A04s

Samsung’un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy A04s, Geekbench performans testinden geçerken görüldü.

Piyasadaki en güçlü akıllı telefonlar arasında yer alan Galaxy S22 Ultra gibi amiral gemilerinin yanı sıra Galaxy A serisi gibi daha düşük maliyete gayet iyi özellikler sunan orta segment ve giriş seviyesi telefonlar da çıkaran Samsung, bu sayede akıllı telefon pazarında zirveye yerleşmiş durumda. Özellikle gelişmekte olan pazarlarda giriş seviyesi telefonlarını çeşitlendirmenin öneminin farkında olan şirket, Galaxy A serisine yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy A03s adlı bu yeni akıllı telefon, dün Geekbench performans testinden geçerken görüldü. Geekbench’te yer alan bilgiler sayesinde, telefonun teknik özellikleri hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Samsung Galaxy A04s

Geçtiğimiz yıl çıkan Samsung Galaxy A03s’in halefi olan A04s, Samsung’un Exynos 850 yonga setinden güç alıyor. Bildiğiniz gibi Exynos 850 yonga seti Galaxy A13 ve Galaxy M13 gibi şirketin diğer giriş seviyesi akıllı telefonlarında da kullanılıyor.

Samsung Galaxy A04s’te Exynos 850 yonga setine 3 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun satışa sunulacağı işletim sistemi ise Android 12.

Samsung Galaxy A04s’in kısa süre önce sızdırılan görselleri, selefinden farklı bir arka kamera tasarımı ve ekrandaki selfie kamerası için V şeklinde bir çıkıntı olduğunu göstermişti. Daha önce gelen söylentilere göre telefonda 6.5 inç LCD ekran olacak. 60Hz yenileme hızına sahip bu ekranın çözünürlüğü HD+ olacak. Telefonun batarya kapasitesinin ise 5000 mAh olacağı söyleniyor.

Elon Musk’tan Tesla çalışanlarına: “Ya ofise dönün ya istifa edin”