Galaxy S7 Geekbench testinde görüldü!

samsung galaxy s7 snapdragon 820

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung şu günlerde Galaxy S7 ile sıkça gündeme geliyor. Şimdi ise bir forumda telefonun Geekbench puanları görüldü. Galaxy S7’nin performans testlerindeki durumu haberimizde.

samsung-galaxy-s7-snapdragon-820

Galaxy S ailesi ile akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından olan Samsung şu sıralar yoğun şekilde çalışıyor. Beklenti büyük, firmanın Galaxy S7’yi 21 Şubat 2016’ya yetiştirmesi gerekiyor. Cihazla ilgili şimdiye kadar çok sayıda bilgi basına sızdı. Ancak ilk kez Geekbench skoruyla karşınızdayız. Geçen hafta telefonun AnTuTu performans testinden 100.000 puana ulaştığı bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Bu sefer gündemde Geekbench var.

Öncelikle görülen Galaxy S7’nin Snapdragon 820’li olduğunu söyleyelim. Hatırlayacağınız gibi daha önce cihazın Snapdragon 820 ve Exynos 8890 yongalarıyla üretileceğini sizlere aktarmıştık. Bir Weibo kullanıcısının paylaştığı gönderiye göre Galaxy S7’nin Qualcomm Snapdragon 820 kullanan versiyonunun performans sonuçları aşağıdaki gibi.

Geekbench isimli performans testi, tek ve çoklu çekirdek değerlendirmesine göre bir puan veriyor. Galaxy S7’nin tek çekirdek performansının 2456 olduğu, çoklu çekirdek performansının ise 5423 olduğu paylaşılmış. Bu rakamlarda oldukça tatminkar olsa da henüz telefonun test sürecinde olduğunu ve bu rakamların değişebileceğini hatırlatalım. Cihazın MWC 2016’dan bir gün önce Samsung Unpacked 2016 etkinliğinde duyurulacağı biliniyor. Bu tarih 21 Şubat 2016. O zamana kadar Galaxy S7 hakkındaki diğer gelişmeler için takipte kalın.

galaxy-s7-geekbench

Gameloft’un yeni oyunu Gods of Rome görüldü! – Video