Samsung’un yeni tableti hakkında daha fazla detay ortaya çıktı

123 31

Samsung’un Galaxy Tab S9 tablet serisi son dönemde sızıntılarla bolca gündeme geliyor. Kısa süre önce Geekbench tarafından Samsung Galaxy Tab S9 ve Tab S9 Ultra modelleri listelenmişti. Yeni bir sızıntı Galaxy S9 Ultra’nın RAM ve depolama alanı seçeneklerini ortaya çıkardı. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

Tech_Reve nickli Twitter kullanıcısının iddiasına göre Samsung Galaxy Tab S9 Ultra’nın, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı, son olarak da 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçeneklerine sahip üç farklı modeli olacak. Şimdiye kadar Tab S9 serisinde microSD kart desteğinin olmayacağına dair herhangi bir dedikodu çıkmadı, büyük ihtimalle microSD desteği de devam ediyor.

Samsung Galaxy Tab S9

128 GB’lık giriş modelinde UFS 3.1 depolama birimi yer alacak. Diğer ikisinde ise UFS 4.0 olacak. Şu anda 128 GB UFS 4.0 depolama birimi mevcut değil. Aynı durum Galaxy S23’ün 8 GB RAM ve 128 GB’lık temel modelinde de görülmüştü. Ultra modelinde 14.6 inç’lik Super AMOLED ekran, 11.200 mAh değerinde pil ve 45W şarj desteği olması bekleniyor.

Aynı kaynağa göre Samsung Galaxy Tab S9’un da biri 8 GB RAM diğeri de 12 GB RAM olmak üzere en az iki farklı modeli olacak.

Samsung Galaxy Tab S9 serisi IP67 sertifikasına sahip. Toza ve suya belirli bir dereceye kadar dayanıklı. Tab S9 serisine Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti güç verecek. Ek olarak yeni tabletlerde LCD’den AMOLED ekrana geçiş yapıldığı belirtiliyor.

Yeni saat daha büyük ekranlı olacak

Samsung hakkındaki sızıntılar ve dedikodular sadece yeni tabletlerle sınırlı değil. Samsung Galaxy Watch5 (44 mm) ve Watch5 Pro’da (46 mm), 450 x 450 çözünürlüğünde, 1.4 inç’lik, 321 ppi değerinde ekranlar yer alıyor. Yeni bir iddiaya göre Samsung Galaxy Watch6‘da daha büyük ekran olacak. Ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe’e göre Samsung, Watch6’da dönen bezeli geri getirmekle kalmayıp, ekranı daha da büyütmek için çalışıyor. Yeni saatin ekranı, mevcut saatlere göre %10 daha büyük olacak.

Alien serisinin efsane oyuncusu yeni filmde oynayacak mı?