Samsung eSIM desteği için kolları sıvadı

Samsung rakiplerini tekrar solladı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzun zamandır beklenen güncellemesini nihayet kullanıma sunuyor.

Samsung eSIM desteği için kolları sıvadı. Katlanabilir akıllı telefon pazarının en önemli ismi Samsung, bir taraftan yeni modeller üzerinde çalışırken diğer bir taraftan ise mevcut modellerini güçlendirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Şirketin yakın zamanda paylaşacağı en yeni güncelleme paketi ise, Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Z Fold3 modellerine beklenen özelliği getiriyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

Uzun süredir konuşulan eSIM desteği çalışmalarında artık sona gelen Güney Koreli teknoloji devi, yakın zamanda kapsamlı bir güncelleme paketi ile bu özelliği katlanabilir akıllı telefon modellerine getirecek. Güncelleme sonrasında bu paketi alan cihazlar artık çift sim özelliğine geçiş yapacak.

Samsung çip üretim fiyatlarını yüzde 20'ye kadar artıracak

Samsung eSIM desteği için kolları sıvadı

Çift sim özelliği demek, fiziki sim kart ile eSIM teknolojisinin aynı anda çalışmasıdır. İşte Samsung tarafından yakın zamanda servis edilecek güncelleme ile birlikte, isteyen kullanıcılar artık Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Z Fold3 modellerinde fiziki sim kartlarına ilave olarak ikinci bir hattı eSIM üzerinden çalıştırabilecekler.

Samsung, Rusya'ya ürün sevkiyatını durdurdu

Yeni güncelleme paketinin ne zaman servis edileceği konusunda şu an için yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu güncellemeyi alacak modeller arasında Galaxy S22 serisinin de olacağı ve özellikle bu modellerde güncelleme ile birlikte başta kamera olmak üzere pek çok geliştirme ve yeni özelliğin getirileceği aktarıldı.

Bakalım Güney Koreli teknoloji devi, yakın zamanda resmen tanıtacağı yeni katlanabilir akıllı telefon modellerinden sonra da, Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Z Fold3’e olan bu ilgisini sürdürecek mi?

Samsung Galaxy F13 tüm detaylarıyla görüldü