Galaxy S10 testleri başladı!

Galaxy S10

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S10 için kolları sıvadı. Güney Koreli firrma Galaxy S10’un testlerine şimdiden başlamış durumda. Peki, Galaxy S10 nasıl olacak?

Güney Koreli teknoloji firması Samsung, geçtiğimiz aylarda karşımıza Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri ile çıkmıştı. Serinin bir önceki modeline çok benzemesi ile eleştirilen bu modellerin ardından gözler Galaxy S10‘a çevrilmişti. Bugün ise firmanın yeni amiral gemisi olacak olan telefon hakkında ilk bilgiler geldi.

Galaxy S10 nasıl olacak?

Beyond kod adı ile testlerine başlanan telefonun henüz hangi özellikler ile geleceği bilinmiyor. Ancak tahminlere göre yeni amiral gemisi Exynos 9 serisi yonga seti ve 6 GB RAM ile gelecek. Bir ihtimal ise Samsung’un 7nm üretim sürecine geçip Exynos 10 yonga setine yeni telefonunda yer vermesi yönünde.

Xiaomi, Apple ve Samsung’un ensesinde

Snapdragon’lu varyantı da bulunacak olan telefonun, son dönemin modasına uyarak çentik tasarım ile gelmesi bekleniyor. Android 9.0 P ile çentikli telefonlara tam destek verilmesi ve Samsung’un yakın zamanda aldığı çentik patenti bu ihtimali daha da güçlendiriyor.

Galaxy S10

Kamera konusunda artık Normal ve Plus modellerinde de çift arka kameraya yer vermesi beklenen Samsung, bu yıl yapay zekaya odaklanabilir. Önümüzdeki aylarda Galaxy Note9 ile karşımıza çıkacak olan firmanın, bu yeni özellikleri 2019 yılına saklayacağını, Note9 ile çok farklı bir yenilik sunmayacağını düşünüyoruz.

Bakalım rakipleri karşısında bu yıl farklı bir yenilik sunamayan Samsung, önümüzdeki yıl tekrardan teknoloji sektörüne yön verebilecek mi?