Samsung Galaxy F13 tüm detaylarıyla görüldü

Samsung Galaxy F13

Samsung’un bu yıl çıkaracağı bütçe dostu akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy F13 tüm detaylarıyla görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bu yıl piyasaya süreceği bütçe dostu akıllı telefonlardan biri olan Samsung Galaxy F13, Hindistan’da yüzünü gösterdi. Hindistan’da faaliyet gösteren online alış veriş platformu Flipkart, Galaxy F13’ü tüm detaylarıyla görme şansı yakaladığımız tanıtım görselleri paylaştı. Flipkart tarafından paylaşılan Galaxy F13 sayfasında hem telefonun tasarımı hem de teknik özellikleri hakkında merak ettiğimiz tüm detaylar yer alıyor. Bu detaylar arasında telefonun çıkış tarihi de var.

Galaxy F13, Hindistan’da 22 Haziran’da raflardaki yerini alacak. Telefonun diğer pazarlara ne zaman sunulacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy F13 3

Full HD+ çözünürlükte LCD bir ekrana sahip olan telefonun batarya ise 6000 mAh. 6000 mAh’lık bu batarya 15W hızda şarj edilebiliyor.

Samsung Galaxy F13, 8 GB RAM ile geliyor ama telefonda aynı zamanda RAM Plus özelliği de bulunuyor. Buna ek olarak telefonda Auto Data Switching özelliği de bulunuyor. Flipkart tarafından paylaşılan görseller, aynı zamanda telefonun yan tarafında bir parmak izi okuyucusu da olduğunu gösteriyor. Ona bir 3.5mm kulaklık girişi ve USB-C girişi eşlik ediyor.

Samsung Galaxy F13 2

Flipkart tarafından paylaşılan bilgilerde telefonun hangi yonga setini kullanacağı hakkında bir detay bulunmuyor. Ancak daha önce Geekbench’te gördüğümüz bilgilerle birlikte bu soru da cevap buluyor. Telefonun yonga seti Samsung’un Exynos 850’si olacak.

Samsung Galaxy F13

PUBG’nin yaratıcısı, gerçekçi “sanal insan”ı ANA’yı tanıttı