Samsung en yakın rakibine eğlenceli göndermelerde bulundu

Apple vs Samsung

Akıllı telefon piyasasının Dünyanın en zorlu piyasalardan birisi olduğu günümüz dünyasında, Samsung en yakın rakibine eğlenceli göndermelerde bulundu. İşte Samsung tarafından yayınlanan eğlenceli videonun detayları.

Dünyanın en güçlü akıllı telefon üreticilerinin Asya Kıtası’nda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özellikle de Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi kuruluşlar gerçekten de tüm sektörü domine edebiliyor. Bu üreticileri öne çıkaran en önemli etkenin daha çok kamera özellikleri olduğu ifade ediliyor.

Samsung bokeh özelliği ile övünüyor

Telefonla fotoğraf çekerken eğer bokeh moduna getirirseniz, arka tarafın bulanıklaşmaya başladığını görebilirsiniz. Bunu ilk kullanan şirketlerden birisinin de Huawei olduğunu söyleyebiliriz. Ancak özelliğin geliştirilmesi ile birlikte video gibi alanlarda da kullanımı sağlanabiliyor.

Samsung tarafından geliştirilen video bokeh modu sayesinde önemli anları daha rahat bir şekilde kaydedebilirsiniz. Bu mod aktif hale getirildiğinde, arka taraftaki nesne bulanıklaşmaya başlıyor ve videoda ön tarafta bulunan nesneler daha da netleşiyor. Samsung yüklediği bir video da işte tam da bu özelliğe vurgu yapıyor.

Videoda görülen iki kişiden bir tanesinde Samsung Galaxy Note 10 bulunurken diğerinde de iPhone cep telefonu yer alıyor. Her ikisi de çok önemli bir anı kaydederken Samsung bokeh özelliğini hızlı bir şekilde videoda aktifleştirebiliyor. iPhone kullanıcısı ise ne yazık ki bunu yapamıyor. Peki sizce de bu kamera özelliği Samsung akıllı telefonlarını öne geçirebilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung satışları Avrupa’da rekor kırıyor