Samsung da oyun telefonu geliştiriyor

samsung

Son dönemde oldukça popüler olan oyun telefonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Sızdırılan son bilgilere göre Samsung da oyun telefonu üzerinde çalışıyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon kullanım oranının artması, oyun dünyasındaki bazı dengelerin değişmesine de neden oldu. Günümüzde pek çok mobil oyun, devasa bütçelerle geliştirilen konsol oyunlarından daha parlak bir gelir tablosuna sahip. Hal böyle olunca, mobil oyun sektörü de hızlı bir şekilde gelişme imkanına sahip oldu. Nitekim, mobil oyuncu sayısının artması bu alana özel cihazların geliştirilmesinde etkili oldu.

Mobil oyunculara hitap eden ilk oyun telefonu Razer’dan gelmişti. Razer Phone ismiyle satışa sunulan cihaz, amiral gemisi modeli görünümüne sahip olsa da daha hızlı bir ekran, daha büyük bir batarya ve üst seviye bir soğutma sistemine sahipti.

Razer Phone’un ardından Xiaomi Black Shark, Nubia Red Magic ve Asus ROG Phone da raflardaki yerini almıştı.

Samsung da oyun telefonu üretecek!

Görünen o ki sektördeki oyun telefonu sayısı 2019’da daha da artmış olacak. Zira sızdırılan bilgilere göre, akıllı telefon sektörünün lider ismi konumunda bulunan Samsung da yeni bir oyun telefonu geliştiriyor.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen @MMDDJ_ tarafından sızdırılan bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi oyun severlere yönelik bir cihaz geliştiriyor.

Hatırlanacağı üzere @MMDDJ_ daha önce attığı bir tweette de Galaxy X’in Samsung’un katlanabilir telefonu olmayacağını belirtmişti. Eğer bu söylentiler doğruysa, muhtemelen Galaxy X, Samsung’un oyun odaklı telefonu olabilir.

Samsung, Apple’ı yerin dibine soktu