Razer’ın oyun telefonu Geekbench’te ortaya çıktı

razer 1

Razer’ın 1 Kasım’da tanıtmayı planladığı oyun odaklı akıllı telefonu Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte Razer oyun telefonunun detayları.

Genel olarak oyun ekipmanlarıyla tanıdığımız Razer, akıllı telefon sektörüne girmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce bulut tabanlı akıllı telefonu Robin ile dikkatleri üzerine çeken Nextbit’i satın alan Razer, dikkatleri üzerine çekmişti.

Razer’ın, Nextbit’i satın aldıktan sonra akıllı telefon pazarında boy göstermesine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat kimse oyun devinden bu kadar hızlı bir hamle beklemiyordu. Fakat oyun donanım pazarının önemli ismi, gecikmelere mahal vermeden oyun odaklı telefon modelini 1 Kasım’da tanıtacağını açıkladı.

Akıllı telefonunda oyun oynayan bir kullanıcıyı görseline taşıyan Razer’ın duyuru görseli bile oyun severleri heyecanlandırmaya yetti. Şimdi asıl merak konusu olan şeyse, gelecek olan yeni telefonun ne gibi özelliklere sahip olacağı.

Geçtiğimiz gün Razer’ın oyun odaklı telefonu Geekbench’te ortaya çıktı. Test sonuçlarına göre cihaz gücünü Qualcomm’un üst düzey yonga seti SD 835’ten alacak. Sistemini 8GB RAM ile destekleyecek olan cihazın 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor.

1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde 5.7 inçlik ekrana sahip olduğu iddia edilen telefonun kutudan ilk çıktığında Android 7.0 ile çalışması umuluyor.

Aslında Razer’ın akıllı telefonu bu haliyle bizlere yeni birşey sunmuyor. Zira hali hazırda satışta olan OnePlus 5’te SD835 ve 8GB RAM gibi özelliklere sahip.