Samsung akıllı hoparlörü Magbee’yi IFA 2018’de tanıtacak

Magbee

Samsung’un bir süredir gündemde olan akıllı hoparlörü ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Magbee adını taşıyacak cihaz IFA 2018’de tanıtılabilir.

Bildiğiniz gibi yapay zeka ve akıllı ev teknolojileri şu sıralar teknoloji şirketlerinin odaklandığı alanların başında geliyor. Böyle olunca piyasadaki akıllı hoparlörlerin de sayısı hızla artıyor. Bildiğiniz gibi Amazon ve Google gibi şirketlerin piyasada akıllı hoparlörleri bulunuyor.

Magbee, IFA 2018’de tanıtılabilir

Çok yakında bu alana girecek bir diğer şirket de Samsung olacak. Güney Koreli teknoloji devinin akıllı hoparlör geliştirdiği bir süredir konuşuluyordu. Şirketin ABD ve Avrupa’da aldığı yeni patentler cihaz hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Magbee

Samsung’un aldığı yeni patentler akıllı hoparlörün Magbee adıyla satışa sunulacağını ortaya çıkardı. Ayrıca paylaşılan bilgilere göre Samsung, akıllı hoparlörünü önümüzdeki ay Berlin’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.

Bildiğiniz gibi önümüzdeki ay Berlin’de düzenlenecek IFA 2018’de Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note9’u da resmen tanıtması bekleniyor. Ayrıca yeni bir Galaxy Watch’un da IFA’da tanıtılabileceği konuşuluyor.

Amazon 1 trilyon dolara Apple’dan önce ulaşabilir