Samsung, AR tabanlı yeni bir Galaxy gözlük ve Galaxy Ring üzerinde çalışıyor

ss4

Samsung, giyilebilir teknoloji kategorisinde ürün yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor.  Şirket, AR tabanlı bir Galaxy Gözlük ve sağlığınızı takip edebilen bir Galaxy Ring üzerinde çalışıyor.

Güney Koreli teknoloji, iki yeni ticari marka başvurusunda bulundu. Bu ticari markalar bir Galaxy Ring ve bir çift Galaxy Glass için dosyalanmıştır. Yaklaşan gözlük gadget’ı, söylentilere göre Apple AR/VR kulaklığına benzeyebilir, yani bu ayın başında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılan karma gerçeklik veya genişletilmiş gerçeklik başlığına da sahip olabilir.

Samsung

Bunun ile beraber firma 23 Şubat’ta KIPRIS (Kore Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Servisi) tarafından Galaxy Ring ticari markasını da aldı. Ancak ne yazık ki, marka açıklaması altında bu yaklaşan cihazla ilgili adı dışında başka herhangi bir ince ayrıntı açıklamadı. Bununla birlikte, açıklamaya dayanarak, Yüzüğün bir akıllı saate benzer şekilde kullanıcının sağlığını ve fiziksel aktiviteleri kontrol altında tutabilecek.

Öte yandan Samsung, 1 Şubat’taki Unpacked etkinliğinde XR (genişletilmiş gerçeklik) kulaklığı üzerinde çalıştığını resmen açıkladı. Marka, bu kulaklığı oluşturmak için Google ve Qualcomm ile ortaklık yapıyor ve şimdi KIPRIS dosyalaması yakında çıkacak gadget’ın adının “Galaxy Glass” olarak isimlendirileceğini söylüyor.

OnePlus Buds Pro 2 için yeni alternatif renk sunuldu