OnePlus Buds Pro 2 için yeni alternatif renk sunuldu

0008

OnePlus, geçtiğimiz ay da dahil olmak üzere birçok yeni ürününü piyasa sürdü. Bunlardan biri OnePlus Buds Pro 2 olmuştu. Firma şimdi bu kulaklıları için yeni renk seçeneğini sundu.

OnePlus Buds Pro 2 birinci sınıf kablosuz kulaklıklarını yeşil ve siyah (Arbor Green Obsidian Black) piyasaya sürmüştü. Marka şimdi ise yeni beyaz renkteki tonu tanıttı. Cloud Peak White rengi de artık satışta olacak. Kulakiçi kulaklıkların üst kısmı beyaz, gövde ise parlak gümüş kaplama. Birinci nesil OnePlus kulaklıklarının monolog renk şemasına benziyor.

OnePlus Buds Pro 2

Şu anda, yeni renk grubunun ne zaman satışa sunulacağı belli değil, ancak diğer iki renkle aynı fiyata satılması bekleniyor. Referans olarak, OnePlus Buds Pro 2’nin Çin’de 899 Yen (130 $) fiyat etiketi var. Kulaklıkların özelliklerinin ve özelliklerinin aynı kaldığını hatırlatalım.

Bu, TWS kulaklıkların 11 mm ve 6 mm boyutlarında çift sürücüye sahip olduğu anlamına gelir. 48dB’ye kadar aktif gürültü önleme (ANC) özelliğine sahip olacaklar ve ayrıca şeffaflık moduna sahip olacaklar. Ses cihazı, oyun oynamak için LHDC 5.0 ses codec’i ve 54 ms düşük gecikme süresi desteği taşıyor.

OnePlus Buds Pro 2, bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanır ve aynı anda iki cihazla eşleştirilebilir. Şarj kutusu ile toplam 39 saat pil ömrü sunabilirler. Tek başına kulaklıklar, ANC devre dışı bırakıldığında 9 saat ve etkinleştirildiğinde 6 saat kullanım sağlayabilir.

 

iPhone 15 Pro için koyu kırmızı renkli özel sürüm gelecek