Lenovo yeni süper mini PC modeli ile şova hazırlanıyor

Lenovo Xiaoxin Mini PC 2

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Lenovo’nun yeni mini PC modeli artık tüm yönleriyle kendini gösterdi.

Lenovo yeni süper mini PC modeli ile şova hazırlanıyor. Lenovo,Xiaoxin markası altında yeni bir mini PC çıkardı ve bu ürün, birçok iyi özellik sunuyor. Lenovo Xiaoxin Mini PC, 13. nesil Intel H serisi işlemciye sahip olmasına rağmen, oldukça kompakt bir tasarıma sahip. Cihazın hacmi sadece 1 litre ve çıkarılabilir beyaz kapaklı metal bir kası var. Ayrıca, ürünün tüm ağırlığı yaklaşık 1.8 kg.

Lenovo Xiaoxin Mini PC, Xbox Series S’e benzeyen ancak sadece yatay olarak yerleştirilebilen bir cihazdır. 150W 80 Plus Platin güç kaynağı ile donatılmıştır. İşlemci için bir adet, güç kaynağı için bir adet soğutma fanı bulunur. Ayrıca, cihaz Windows 11 işletim sistemiyle birlikte gelir ve Microsoft Office’i de içerir. DDR4 RAM ve PCIe 4.0 SSD kullanır.

Lenovo Xiaoxin Mini PC 1

Önemli bağlantı ve port seçenekleri sunan Lenovo Xiaoxin Mini PC, WiFi 6, Bluetooth, 3 x USB 3.2 Gen 2 (Tip-A), 1 x USB 3.2 Gen 2 (Tip-C), 1 x Thunderbolt 4, 1 x USB 2.0 (Tip-A), HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, LAN ve 3.5mm kulaklık jakı desteği ile geliyor.

Lenovo Xiaoxin Mini PC 2

Lenovo yeni süper mini PC modeli ile şova hazırlanıyor

Son olarak, Lenovo Xiaoxin Mini PC, şu fiyat etiketleriyle Çin’de satışa sunulmuştur:

i7-13700H 32GB + 1TB – ¥4,999 ($725)

i5-13500H 16GB + 1TB – ¥3,999 ($580)

Ancak, Lenovo Xiaoxin Mini PC‘nin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Xiaoxin cihazlarının çoğu gibi, bu ürün de muhtemelen sadece Çin pazarı için üretilecektir.

Lenovo Xiaoxin Mini PC

Lenovo Xiaoxin Mini PC‘nin düşük hacimli tasarımı, sunduğu özellikler ve bağlantı seçenekleri ile birçok kişinin dikkatini çekebilir. Bu cihaz, özellikle yerleşik ofis uygulamaları ve yüksek performanslı bileşenleri arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, ürünün küresel pazarda satışa sunulup sunulmayacağı konusunda net bir bilgi henüz mevcut değildir. Lenovo yeni süper mini PC modeli ile şova hazırlanıyor.

Realme iki yeni modeli ile şova hazırlanıyor