Oppo A98 5G özellikleri ortaya çıktı

oppo a98

Oppo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı bilinen yeni akıllı telefonu Oppo A98 5G’nin neredeyse tüm özellikleri ortaya çıktı.

Oppo A98 5G özellikleri ortaya çıktı. OPPO, A98 5G modelinin sertifikalarını son birkaç ay içinde aldı ve şimdi de MySmartPrice tarafından paylaşılan bir sızdırılmış posterle cihazın tam özellikleri ortaya çıktı. Cihazın posterinde, 6,72 inç merkezi hizalı bir LCD ekran, FHD+ çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızı ile dikkat çekiyor. Güç düğmesine gömülü bir yan monteli parmak izi tarayıcısı ve arka panelde bir hap şeklinde kamera modülü de yer alıyor.

Oppo A98 2

OPPO A98 5G modelinin üçlü arka kamera kurulumu 64MP ana sensör ve iki 2MP lens (40X mikrolens ile) içeriyor. Önde ise cihazın 32MP özçekim kamerası bulunuyor. Snapdragon 695 5G yonga seti ile donatılan cihaz, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı sunacak. Cihazın, 67W hızlı şarj desteği ile 5.000mAh pil biriminden güç alacağı ve markanın Batarya Sağlık Motoru özelliği ile daha uzun pil ömrü sunacağı belirtiliyor.

Oppo A98

Oppo A98 5G özellikleri ortaya çıktı

OPPO A98 5G modeli, Dreamy Black ve Cool Blue renk seçenekleriyle sunulacak. Arka paneli, parmak izi ve çizilmeye karşı dayanıklı malzemelerle korunacak. Cihazın geniş ekranı ve üçlü arka kamera kurulumu, mobil fotoğrafçılığı sevenler için oldukça çekici olabilir.

oppo a98

OPPO A98 5G, şirketin 5G destekli diğer cihazları gibi yüksek performans ve hızlı şarj desteği sunuyor. Bu özellikler, kullanıcıların daha verimli bir mobil deneyim yaşamasını sağlayacak. Ayrıca, cihazın tam özellikleri göz önüne alındığında, OPPO A98 5G’nin orta seviye bir telefon olmasına rağmen oldukça iddialı bir cihaz olduğunu söylemek mümkün. Oppo A98 5G özellikleri ortaya çıktı.

Yeni WhatsApp özellikleri şimdiden heyecan yarattı