Saints Row 2 Kısa Süreliğine Ücretsiz

Saints Row

THQ’nun dağıtıcılığını üstlendiği efsanevi oyunlarından olan olan Saints Row, serinin 2. oyunu ile kütüphanelerinizi süslemek için geliyor. Peki oyunu nereden edinebileceksiniz? Oyunun sistem gereksinimleri neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 

Sainst Row serisi ilk olarak 2006 yılında piyasaya çıkan ve açık dünya anlayışını çılgın bir tarza büründürerek birçok oyundan farklı olmayı başaran nadir oyunlardan birisidir. Oyun Volition adlı ekibin elinden ilk başta yalnızca  PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkarılmıştı.

Oyunun diğer açık dünya oyunlarından farklı olan dinamikleri ve kuralsızlık anlayışı, oyunun ilgi görmesindeki en büyük nedenlerden biri oldu. Seri böylece Ocak 2015 yılında çıkışını yapan Saints Row: Gat Out of Hell’e kadar ilerlemeyi başardı. Fakat oyunun oynanış tarzına ve oyun motoruna baktığımızda serinin şüphesiz dönüm noktası Saints Row IV olmuş gibi gözüküyor. Dördüncü oyunda şehirde süper güçlerimiz ile uzaylılara karşı savaşmak bir yana, co-op özelliği ile de birçok kişinin gönlünü çalmayı başaran oyun, her dönem müstehcen görüntüler içerdiği için eleştirildi. Yine de kendine piyasada sağlam bir yer edinmeyi başaran oyun, şimdi ise hayranlarını mutlu edecek bir haber ile tekrar gündemde.

Serinin ikinci oyunu olan Saints Row 2 hem Steam üzerinde hem de GOG üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Deep Silver’ın bu hareketinin yanında serinin diğer oyunları da  %75 indirimle kullanıcılara sunulmuş durumda. Saints Row IV ₺6,00 , SaintsRow: Gat Out of Hell ₺6,00 ve Saints Row The Third ise ₺4,50’den satışta. Oyunun Steam sayfasına buradan, GOG sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca diğer oyunları da satın almak isterseniz buradan indirim listesine ulaşabilirsiniz.

Galaxy S8 kırmızı ekran hatası nasıl düzelecek?