Android Wear 2.0 Çok Yakında Ortaya Çıkabilir

Android Wear 2.0 Çok Yakında Ortaya Çıkabilir

Android Wear işletim sistemine yeni özellikler eklemek isteyen Google’ın yenilenmiş Android Wear 2.0’ı Ekim ayında kullanıcılara sunabileceği belirtiliyor.

İnternete devi Google tarafından son yıllarda hızla yükselen giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirilen Android Wear işletim sistemi, Mart ayında resmi olarak duyurulmuş ve Haziran ayında düzenlenen Google I/O 2014 kapsamında da kapsamlı olarak tanıtılmıştı. LG G Watch, Motorola Moto 360, Samsung Gear Live ve ASUS ZenWatch gibi akıllı saatlerde yer verilmesiyle bir anda giyilebilir cihazların en gözde işletim sistemi olmayı başaran Android Wear, çok yakında daha da ilgi çekici hale gelecek gibi görünüyor.

Android-Wear-2.0

Bir yandan Android Wear kullanıcıları için daha fazla uygulama hazırlmak için sıkı bir çalışma yürüten Google, bir yandan da popüler işletim sistemi için önemli bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Android Wear’a GPS ve Bluetooth kulaklık desteği gibi yeni özellikler eklemek istediğini duyuran Google’ın Android Wear 2.0 üzerinde çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Android Police tarafından yer verilen bu söylentilere göre Android Wear 2.0, 15 Ekim’de kullanıcılara sunulacak. Belirtilen bu tarihin Android Wear işletim sistemini kullanan Moto 360 ve LG G Watch R’ın piyasaya sürüleceği tarihlere yakın olması, iddia edilen bu tarihin gerçek olma ihtimalini arttırıyor.

Warframe Sonunda Xbox One’a Taşındı