FIFA 15 Türkiye Ligi’ni Geri Getirecek

FIFA 15 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

Merakla beklenen FIFA 15 hakkında konuşan EA Sports, Türkiye Süper Ligi’nin yeni oyunda geri döneceğini açıklayarak Türkiye’deki oyunseverleri sevindirdi.

EA Sports tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı spor oyunlarının başında gelen FIFA serisi, son yıllarda kaydettiği gelişme sayesinde rakiplerini geride bırakarak bir numaralı futbol simülasyonu haline gelmeyi başardı. Son yıllarda yakaladığı bu başarı sayesinde her yıl merakla beklenen bir seri haline gelen FIFA’nın yeni üyesi olan FIFA 15 için bekleyiş devam ederken, Türkiye’deki oyunseverleri fazlasıyla sevindirecek bir duyuru geldi.

FIFA_15 (2)

Son birkaç yıldır FIFA serisinde yer verilmeyen Türkiye Ligi, bu yıl piyasaya sürülecek olan FIFA 15‘le birlikte seriye geri dönecek. Bugün konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan EA Sports, son yıllarda kullanıcılar tarafından en çok istenen liglerin başında gelen Türkiye Süper Ligi’nin 18 takımıyla beraber bu yıl seriye geri döneceğini duyurdu. PC’yi de yeni nesil konsollar seviyesine taşıyacak olmasıyla daha da bir heyecan verici hale gelen FIFA 15, 25 Eylül 2014’te satışa sunulacak.

Evolve’un Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı