Rockstar GTA The Definitive Edition için özür diledi

GTA Online yavaş yükleme problemi bir oyuncu tarafından düzeltildi!

Oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan Rockstar kısa süre önce satışa sunduğu GTA Definitive Edition için özür diledi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Rockstar GTA The Definitive Edition için özür diledi. Rockstar Games kısa süre önce GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas’ın içerisinde yer aldığı GTA The Trilogy: The Definitive Edition’ı satışa sunmuştu. Oyun PC ve konsollar için raflardaki yerini almış ve eleştiriler de artı ardına gelmişti.

Oyunlardaki buglar, düzgün geliştirilememiş grafikler, iğrenç ötesi efektler ve daha bir sürü hata. Bu hataların bir kısmı yayınlanan güncellemelerle giderilmiş olsa da oyunda hala beklenenin çok üzerinde hatalar mevcut.

Hal böyle olunca Rockstar’a olan tepkilerin ardı arkası kesilmedi. Bu durumu daha fazla görmezden gelmeyen Rockstar ekibi sonunda bir özür metni yayınlamayı akıl etti.

Rockstar GTA The Definitive Edition için özür diledi

Rockstar GTA The Definitive Edition için özür diledi

Rockstar tarafından yayınlanan özür metninde oyuncuların biraz daha sabırlı olmaları talep edildi. Önümüzdeki süreçte tüm hataların giderileceğine dair sözler de verildi.

Rockstar yetkilileri, oyunun mevcut haliyle kalite standartlarının altında olduğunu kabul ettiler. Bu durum için de bir yol planı hazırladıklarını ve mevcut şartlarda bu planı uygulamak için hazırlıkların sürdüğünü ifade ettiler.

Öte yandan çalışanlara sosyal medya üzerinden gelen tepkileri de doğru bulmadıklarını ve bunun yerine işlerine odaklanmak istediklerini dile getirdiler.

İkinci el otomobil fiyatları adeta uçtu!