Ricky Gervais’ten beklenmedik Oscar çıkışı

Oscar

Üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen hala herkes Will Smith’in Oscar gecesinde  Chris Rock’ı tokatlamasını konuşuyor.

Ricky Gervais’ten beklenmedik Oscar çıkışı. Olayın ardından taraftarlar, geçmiş sunucuları karşılaştırıyor ve geceyi başka biri sunsaydı aynı durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini tahmin ediyor. Durum böyle olunca gözler Ricky Gervais’e çevriliyor çünkü Gervais, Oscar sunumu için sürekli gündeme gelen bir isim olmuştu.

Gervais, Altın Küre‘ye beş kez ev sahipliği yaptı, ancak Oscar’ı asla alamadı. The View’in Ocak 2022 tarihli bir bölümünde, Oscar’lara neden ev sahipliği yapmadığını ve yapamayacağını açıkladı:

“Globes ile ilgili iyi olan şey, kendi şakalarımı yazabileceğimi, istediğimi söyleyebileceğimi ve prova yapmayacağımı söylemeleriydi. Ve bu bir komedyen için geri çevrilemeyecek kadar iyi, oysa Oscar’ların bana bu özgürlüğü vereceğini sanmıyorum ve haklılar.” Bu konudaki tutumlarını değiştirirlerse, fırsata evet diyeceğini itiraf etti. “Kesinlikle yapardım. Bedava yapardım.” ifadelerini kullandı.

Ancak Twitter’da İngiliz komedyen, gösteriye ev sahipliği yapsaydı açılış konuşmasının nasıl görüneceğine dair küçük bir ön izleme verdi. Gervais yine şaşırtmadı ve kendinden beklenen gibi bir giriş yaptı.

tweet

İşte o tweet’in içeriği:

“Merhaba. Umarım bu şov evde izleyen sıradan insanları neşelendirmeye yardımcı olur. Örneğin, işsizseniz, bir işiniz olsa bile maaşınızın muhtemelen olmayacağı gerçeğiyle biraz rahatlayın. Tüm oyunculara az önce verilen hediye paketi gibi olun.”

“Bunun şimdiye kadarki en çeşitli ve ilerici Oscar olduğunu duyurmaktan gurur duyuyorum. Dışarıya baktığımda her kesimden insan görüyorum. Herkes güneş altında. Tabii ki fakir insanlar hariç. Siktir et onları.”

Açıklamaya bakılırsa, Oscar sunuculuğunu Ricky Gervais yapmış olsaydı Oscar 2022, en az şimdiki kadar gündem olurmuş. Umarız önümüzde ki sene Gervais sunuculuğu bu sefer başka birine kaptırmaz.

Sony PlayStation Plus abonelik hizmetini duyurdu