Avea Prime, Oscar Viewing Party’ye Götürüyor!

prime instagram 01

Her yıl Los Angeles’ta düzenlenen ve dünyaca ünlü yıldızların birbirinden göz kamaştırıcı kostümlerle yer aldığı Oscar Viewing Party’e katılmaya hak kazanacak talihli bir çift; Avea Prime tarafından Oscar Yıldızları gibi ağırlanarak gerçek bir ‘Hollywood Rüyası’nı yaşayacak.

Avea’nın, “Tadını Çıkarınmottosuyla özel müşterileri için tasarladığı yeni markası  ‘Avea Prime’, yeni yılın ilk sürprizini, düzenlediği çok özel bir yarışmayla yapıyor. Avea Prime, müşterilerine özel düzenlediği yarışmasıyla, kazanan talihli bir çifte, birbirinden göz alıcı yıldızların boy gösterdiği ve yılın en çok beklenen Hollywood buluşmalarından biri olan Oscar Viewing Party’e katılma fırsatı sunuyor.

20 Ocak 2014’e kadar sürecek yarışma kapsamında katılımcıların, film izlemenin kendilerine ne ifade ettiğini anlatan bir fotoğrafı #PrimeFilm hashtag’i ile instagramda paylaşmaları, yarışmaya katılmak için yeterli oluyor.

Yarışma sonucunda ise, jüri tarafından belirlenecek şanslı Prime müşterisi, Oscar Ödül Töreni’nin gerçekleşeceği 2 Mart 2014 tarihinde Los Angeles’ta düzenlenecek Oscar Viewing Party’e çift kişilik giriş hakkı kazanıyor.

 prime_instagram_feed_instagram_v2-1

Talihli çift, Avea Prime ile ‘Oscar Yıldızları’ gibi ağırlanacak

Avea Prime sürprizleri bununla da bitmiyor. Prime, yarışmayı kazanacak talihli çifti Los Angeles’ta lüks ve zarif Sofitel Hotel’de ağırlayacak. Çift, ücretsiz uçak biletlerine ek olarak havaalanı, otel ve partinin düzenleneceği mekân arasında limuzinli transferleriyle VIP ulaşımın da keyfini çıkaracak.

Her yıl müzik, sinema ve spor dünyasından dünyaca ünlü simalarını bir araya getiren ve geliri hayır derneklerine bağışlanan görkemli parti, kimi zaman Oscar Töreni’ndekilerden bile daha çarpıcı kostümlerle katılan ünlülerle de adından çokça söz ettiriyor.

Avea’nın yarışmasını kazanarak bu muhteşem etkinliğe partneriyle birlikte katılma şansını yakalayacak olan talihli Prime müşterisi; görkemli partide dev ekrandan töreni izleme imkânını da bulacak.

 Galaxy S4′te Korkutan Tehlike!