Resident Evil Village demosu yayınlandı

Resident Evil Village 'ı bekleyenlere güzel bir haberimiz var

Capcom’un merakla beklenen yeni Resident Evil oyunu için ilk demo yayınlandı. İşte Resident Evil Village demosu ile ilgili detaylar.

Bu yıl içerisinde oyun severlerin beğenisine sunulacak olan Resident Evil Village için merakla beklenen demo sonunda yayınlandı.

PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 30 dakikalık köyde geçen demo 18 Nisan’da yayınlandı ve yalnızca 8 saat kullanımda kaldı. Yine PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 30 dakikalık kalede geçen demo ise 25 Nisan 20:00’da yayınlanacak ve 26 Nisan 04:00’a kadar ulaşılabilir olacak. Ön yükleme PlayStation Store’da başlamış durumda. Yani demoyu şimdiden indirip 25 Nisan tarihini bekleyebilirsiniz.

Resident Evil Village demosu yayınlandı

PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Stadia için 60 dakikalık demo ise 2 Mayıs 03:00’da yayınlanacak ve 3 Mayıs 03:00’a kadar ulaşılabilir olacak. Oyuncular 60 dakika zamanını köy veya kaleyi keşfetmek için kullanabilecek ya da bölüştürebilecek.

Dip not olarak belirtelim. Süre sınırlamalı bu demolarda 60 dakikadan fazla oynamanız mümkün değil. Yani canınız sıkıldıkça demoyu tekrar tekrar açıp oynayamayacaksınız. Ayrıca demoyu belirtilen tarihler dışında da oynamanız mümkün olmayacak.

Resident Evil Village 7 Mayıs’ta oyun severlerin beğenisine sunulacak. Oyunda bir önceki yani Resident Evil 7’deki karakterimizi kontrol etmeye devam edeceğiz. Bu seferki maceramız bir kalenin eteklerine kurulmuş olan köyde geçecek. Yarı açık dünya tarzında bir yapıya sahip olan yapım, Resident Evil 4’ten esinlenmiş bir FPS oyunu tadında olacak.

Amazon yapımı The Lord of the Rings oyunu da iptal edildi